Τελευταία ενημέρωση 19:09, 19 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τον Αμπιόλα Ντάουντα για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει στις 17.15 στην Τρίπολη τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι που έχει το χαρακτήρα ντέρμπι μεταξύ δύο συλλόγων με την ίδια πορεία τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Νιγηριανός στράικερ που σκόραρε τέσσερις φορές στους δύο αγώνες κυπελλου με τη Λαμία θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης αντί του τιμωρημένου Λε Ταλέκ και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σα Πίντο στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί πάλι στον Ερυθρό Αστέρα με εξαιρετικά αποτελέσματα κα αυτή η «χημεία» που κουβαλούν μαζί τους από το Βελιγράδι καλείται πλέον να βγει και στην Ελλάδα.

Από κει και πέρα άγνωστο είναι πως θα διαχειριστεί ο Πίντο τον Γιάννη Μανιάτη που μπήκε στην αποστολή. Το πιθανότερο είναι να τον αφήσει στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει έστω ως αλλαγή. Από το ματς πάντως της ερχόμενης εβδομάδας με τη Ξάνθη ο διεθνής άσος έχοντας εγκλιματιστεί πλήρως αναμένεται να πάρει κανονικά τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει την ίδια συνταγή με το Καραισκάκη ως προς τον τρόπο και το σύστημα του παιχνιδιού ίσως με μια ή δύο ακόμη αλλαγές στην ενδεκάδα εφόσον το κρίνει σκόπιμο για να ξεκουράσει παίκτες.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Φεβρουάριος 2017 23:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η Κ20 με 9 παίκτες άλωσε την Τρίπολη (2-1) »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας