Τελευταία ενημέρωση 06:57, 26 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Πορτογάλος προπονητής είπε: "Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και τον σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και στις οικογένειές τους και εύχομαι να μην συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο στο ποδόσφαιρο. Έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλη την ομάδα και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν στο να γίνει αυτό το παιχνίδι σήμερα.

Θέλω να πω για τους παίκτες μου ότι ήρθαν να κοντράρουν το παιχνίδι, να παίξουν με καρδιά και κίνητρο. Δεν ήρθαμε για να αμυνθούμε. Είναι σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι στο Περιστέρι. Θέλω να πω ότι ήρθαμε εδώ, είχαμε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού. Το πέναλτι πρέπει να το ξαναδώ για να πω αν είναι πέναλτι. Θέλω να τους ξανασυγχαρώ τους παίκτες μου που αγωνίστηκαν με καρδιά και έβγαλαν προσωπικότητα. Εύχομαι να συνεχίσουν έτσι".

Σε ερώτηση για το εάν είναι πιο εύκολη ή πιο δύσκολη η ρεβάνς μετά το 0-0 τόνισε: "Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι παίξαμε αρκετά καλά, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτό που πρέπει να γίνει, θα γίνει". 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2017 23:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Δώνης delete στον Ατρόμητο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας