Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προχώρησαν νικηφόρα οι Παγκορασίδες

Κατηγορία Βόλεϊ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μετά από φανταστικό στην εξέλιξή του παιχνίδι, οι Παγκορασίδες Α΄ του Peristeri Volley πέρασαν μέσα από τον Πορφύρα επικρατώντας με 3-1 σετ της τοπικής  ομάδας!

Η Νότα Δροσινού παρέταξε τις σπουδαίες: Παναγιωτοπούλου, Γκριφίσια, Κικριλή, Γλυνού, Ατέσογλου, Κασουρίδου, Στασινοπούλου, Πετροπούλου, Ζιώγα, Σκέμπη, Μιλή,

Σπουδαίο ξεκίνημα και για τις παγκορασίδες Β' που νίκησαν 3-0 σετ την αντίστοιχη ομάδα του Πορφύρα στο εναρκτήριο ματς του ομίλου. Ο αγώνας του Σαββάτου στα Δίδυμα, πρόσφερε όμορφο θέαμα στους θεατές και τα κορίτσια πιο αποφασιστικά στο τέλος των σετ τελικά επικράτησαν του μαχητικού Πορφύρα.
Η Νότα Δροσινού παρέταξε τις εξαιρετικές: Παρασκευά, Μιχοπούλου, Λάμπρου, Μπάρτζη, Κρέτζα, Χρανιώτη, Καρακούση, Γρηγοριάδη, Γιαννουλάκη, Σταμούλου, Λάτου

 Και οι 13 ήσαν υπέροχες στη πρεμιέρα επι της Αιξωνής με 3-0 σετ! Οι φοβερές και τρομερές Παγκορασίδες Γ'  παρατάχθηκαν  στη Γλυφάδα με τις: Οικονόμου, Μπάξα, Τσόκου, Τσιούφη, Λαμπροπούλου, Καρβούνη,Κούτσικου, Λειβαδάρου, Κούκη, Κολιούλη, Πετροπούλου, Καράτζαλη, Ζόνγκο.Προπονητές: Νότα Δροσινού, Λουκάς Καράτζαλης.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Φεβρουάριος 2017 16:28