Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λάμψη και βραβεύσεις στην κοπή της πίτας!

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Τo Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ έκοψε την πίτα του  στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου.  Σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου κυριαρχούσε το καθιερωμένο πλέον ζεστό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία  παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ,  αθλητές,  όλοι οι προπονητές καθώς και γονείς  και φίλοι των αθλητών,  κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν όσοι και όσες διακρίθηκαν την σεζόν που πέρασε.  

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει τα εξής:

 «Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του  συγχάρηκε τον Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟ, και θεωρεί ότι είναι ο Σύλλογος ο οποίος πριν λίγα χρόνια δεν ακουγόταν, αλλά τώρα έχει ανεβάσει το επίπεδο του και είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν στην ελληνική κολύμβηση.  Υποσχέθηκε ότι θα τον στηρίζει γιατί είναι μία ομάδα που βοηθά πάντα το Δήμο σε όλες τις προσπάθειες που κάνει.  Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ κα Ξένια Κορόγιαννη. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους,  ο Αναπλ. Δήμαρχος κ. Βασίλης Μπέτσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ., Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου,  Τάσος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Λύκος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κ. Δημ. Χιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Βασ. Λώλος, οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αλεξ. Πλέστης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Θαν. Δημητρίου, καθώς και     οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Αυγουστίδης Ανασ. Καλλιάφας, Παν. Παναγιωτόπουλος, Αικ. Τσερούλα.  Τέλος, μας τίμησαν χορηγοί που μας βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες εποχές, ο κος Καλαντώνης Γιάννης ιδιοκτήτης της  εφημερίδας ΠΡΩΤΗ και η δημοσιογράφος του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ κα Χρισ. Αντωνάτου. 

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι νέοι αθλητές, -τριες της ομάδας, στους οποίους δόθηκε και ένα αναμνηστικό ως καλωσόρισμα.  Βραβεύθηκαν οι παγκόσμιοι αθλητές Ντάλλα Όλγα για τη 2η θέση στο 100μ. ύπτιο στη παγκόσμια Γυμνασιάδα από το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, Νησιώτη Αλεξάνδρα για την 6η θέση στα 4 Χ 200 μ. επιφ. γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών Τεχνικής 2016 από τον Αντιδήμαρχο κο Βασ. Μπέτση, Βλάχου Ουρανία για την 7η θέση στα 100 μ. Υ/Β Νεανίδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων - Νεανίδων Τεχνικής 2016 από την Πρόεδρο του ΟΠΑΑΠ κα Ξένια Κορόγιαννη.   Οι υπόλοιποι αθλητές που βραβεύθηκαν από τους παρευρισκόμενους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, ανεξάρτητους και χορηγούς, καθώς επίσης και από τα μέλη του Δ.Σ. ήταν:  οι επίσης Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Αγαπητού Βασιλεία, Παπαδοπούλου Νικολέτα, Μαρίνος Ευάγγελος, Αρκούδη Ελευθερία, Δανέλης Χριστόφορος, Κολλιπέτρης Βασίλης, Τσιρώνης Μιχάλης, οι αθλητές και αθλήτριες Φιλοπούλου Μαρία, Αϊβαλιώτης Ευάγγελος, Κυριαζοπούλου Εμμανουέλα, Ρακοπούλου Ευφροσύνη, Γιαννόπουλος Νίκος, Σινάνου Στυρούλα, Φιλιππάκος Λάζαρος, Ανδριάκαινα Αναστασία, Ασπράγκαθου Αναστασία, Κακαβά Ιωάννα, Κυριακίδη Άντρεα, Τρούλου Κυριακή, Κολλιπέτρη Φανή, Σταυρίδης Ευάγγελος, για τις επιδόσεις τους και την κατάκτηση μεταλλίων στην ΟΠΕΝ Ανδρών Γυναικών, Κλασσικής και Τεχνικής κολύμβησης και την κατάκτηση του πρωταθλήματος νεάνιδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2016.  Επίσης   οι αθλητές, -τριες:  Κυριακίδης Σεθ, Κακαβάς Κων., Κοντός Παναγ., Παυλάκης Ιάσων, Ματσώτα Μαρία, Σπηλιώτη Έλενα, Φραγκούλη Ευρ., Μπάλντουϊν Ουϊλ., Τσάκωνας Αλέξ. , Τζαμουράνη Παν., Μήτρου Ξανθή, Μπελαούρη Λυδ., Μπικύρη Νικ., Μήτρου Ευαγ., Μυρίλος Αντ΄., Τσίτουρας Δημ., Βλάχου Ανασ., Ηλιάκης Ευάρ. Λαζαρίδης Αην., Κατσοπούλου Μαγδ., Τραγού Γεωρ., Ηλιάκης Ευστρ.,  Χριστοδούλου Μάρ., Αδαμάκης Βασ., Αλάμαρας Παν., Γιαρίκης Άρης, Χριστοδούλου Άγ., Ευσταθιάδης Θαν., Κούρσαρης Μάρ.,, κυριαζόγλου Ορφ., Τράπαλης Ιωάν., Φυδάνης Κων, Ζώτος Παν., Μιχαηλίδης Αθαν., Μώτος Νικ., Τζαμουράνης Παν., Μπασλή Γεωρ., Ηλιάκη Κλειώ, Μπαρδή Κων., Χατζηαναστασίου Γεωργία, για την κατάκτηση μεταλλίων στα Πρωταθλήματα Κατηγοριών και Προαγωνιστικών Κλασσικής και Τεχνικής κολύμβησης 2016.  

Ο κ. Βασίλης Μπέτσης βραβεύει τη Νησιώτη

Τέλος οι έφοροι αγωνιστικής και προαγωνιστικής. κολύμβησης κ.κ. Ματσώτας Δημήτρης και Γιαρίκης Νίκος,   βράβευσαν τους προπονητές κ.κ. Βέζο Νίκο και Γέρου Νώντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία Νεάνιδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών 2016 και οι: Αντιπρόεδρος κος Αρκούδης Νίκος, έφορος τεχνικής κολύμβησης κος Ηλιάκης Γιώργος και ο Ταμίας της ομάδας κος Τζαμουράνης Γιώργος βράβευσαν τους προπονητές κ.κ. . Σπυριούνη Γρηγ., Δαγρέ Βάσια και Μυρίλο Γιώργο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΟΠΕΝ τεχνικής κολύμβησης 2016

 

Η κ. Ξένια Κορόγιαννη βραβεύει την Βλάχου

Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της πίτας. και το μοίρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.   Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα   φλουριά που είχε βάλει ο Σύλλογος στην πίτα, ήταν οι:  Γιαρίκης Άρης, Κατσόπουλος Στέφανος, Πεθεριώτης Θανάσης και Χριστοδούλου Μάριος.   Το Δ.Σ. τους εύχεται να είναι πάντα τυχεροί σε ότι και αν κάνουν με Υγεία.

Τέλος, το  Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχήθηκε  σε ΟΛΟΥΣ Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του καλές επιδόσεις για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά και ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

 Την επόμενη ημέρα  Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη ταβέρνα με το ζεστό περιβάλλον "ΕΝΖΖΟ MEZE" η ετήσια γιορτή του Συλλόγου, παρουσία αθλητών και των οικογενειών τους, αλλά και όλων των προπονητών .   Το κέφι έρρεε άφθονο και η εκδήλωση κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, όπου ΟΛΟΙ έφυγαν ευχαριστημένοι και ευχήθηκαν οι επιτυχίες και οι χαρές για την μεγάλη οικογένεια του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΥ να συνεχίζονται και τα επόμενα χρόνια.

 Η Διοίκηση είχε φροντίσει για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, στην οποία  και πραγματοποιήθηκε και  λαχειοφόρος αγορά με 4  δώρα, τα οποία ήταν προσφορά της ομάδας,  1 τηλεόραση, 1 smartphone, 1 καφετιέρα και 1 ΜP4 PLAYER και  μερικά ακόμα δώρα, προσφορά γονιού- χορηγού της ομάδας του καταστήματος Babylonia.

  Το  Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ όσους παρευρέθηκαν».

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος 2017 12:56