Τελευταία ενημέρωση 15:53, 25 Απρ 2024
Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μια ομάδα είναι περήφανη όχι μόνο άμα κατακτά τίτλους και κύπελλα αλλα και όταν καταφέρνει να υπερασπίζεται την αξιοπιστία, το γόητρο και τη υστεροφημία της.

Ο Άγιος Ιερόθεος είναι μια ομάδα που έχει όλο αυτό το πακέτο. Μετά τη νίκη στην Κρήτη επί του Εργοτέλη έβαλε φρένο και στον πρωτοπόρο Ιωνικό με το 0-0 σήμερα στο γήπεδο του Ήφαιστου. Ταυτόχρονα «βούλωσε» πολλά στόματα και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρτουσίες έχοντας μπροστά του ένα ολόκληρο γύρο.

Με μια κερκίδα από «άλλες εποχές» με φιλάθλους του Ιωνικού στη μια πλευρά και τους φιλάθλους του «Αγίου» από την άλλη, ανάμεσα τους και πολλοί Fentagin οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα μέτριο θέαμα. Ήταν ένα παιχνίδι του ενός γκολ και όποιος θα το πετύχαινε θα έπαιρνε και τη νίκη. Δεν το πέτυχε κανείς και έμεινε φυσιολογικά το 0-0. Οι γηπεδούχοι έχασαν νωρίς τον «πύργο» τους στην άμυνα τον Μάριο Κωστούλα και έχασαν χρόνο μέχρι να βρουν τα πατήματά τους.

Ο Ιωνικός χωρίς να εντυπωσιάζει πάτησε περισσότερες φορές στην περιοχή του Κυρίτση στο α’ ημίχρονο αλλά και πάλι ήταν «λίγος». Στη επανάληψη και με την πάροδο του χρόνου το ματς άνοιξε αλλά ο Γιάννης συνέχιζε να φοβάται το θεριό και το Θεριό τον Γιάννη. Ο «Άγιος» πήγε να κλέψει σε μια-δύο καλές περιπτώσεις τη νίκη αλλά την μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Ιωνικός στις καθυστερήσεις. Δίκαιο αποτέλεσμα, καλή η διαιτησία, όλα κύλησαν άψογα κι ένα αθηναϊκό ντέρμπι που θα ξεχαστεί πολύ εύκολα!. Δείτε το ματς στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://telesport.gr/live-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CE%B9-1/#.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Αγιος Ιερόθεος απείλησε στο 5΄ με το σουτ του Θανόπουλου να καταλήγει άουτ από την εστία του Παναγόπουλου, και εν συνεχεία στο 8΄, με το σουτ του Θαναόπουλου να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Νίκαιας.Η απάντηση από πλευράς Ιωνικού, ήρθε στο 25΄ με το σουτ του Καραλή από καλή θέση να καταλήγει άουτ. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, και στο 60΄ έφτασε κοντά στο 0-1 το πλασέ όμως του Αργυρίου, αποκρούστηκε από τον Κυρίτση. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων, ήρθε στο 77΄ με την κεφαλιά του Θανόπουλου, να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον Παναγόπουλο.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, οι δύο ομάδες ενέτειναν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να φτάσουν στο πολυπόθητο γκολ. Αυτό θα μπορούσαν να το είχαν πετύχει οι φιλοξενούμενοι, τόσο στο 91΄ με τον Καμαρά να μην καταφέρνει από καλή θέση να σκοράρει, όσο και στο 95΄ όπου οι Ζαφειρίδης και Ντούλιας δεν κατάφερα με κεφαλιά να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Κυρίτση, η οποία κατέληξε άουτ με το υπάρχον σκορ να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Δάρρας, Κωστούλας (12′ λ. τρ. Λέσι), Γούλας, Γκουτσούλας, Καραμέρης (80′ Κατσίκιας), Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (91′ Νιζάμης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Παναγόπουλος, Προβατίδης, Μεϊμάρογλου, Παντελίδης, Μαρής (87′ Σικαλιάς), Κρητικός, Καραλής (65′ Καμαρά), Σιμιτσής (80′ Ζαφειρίδης), Αργυρίου, Σαπαλίδης, Πέεφ.

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Ιανουάριος 2017 20:09
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δύο «αγκάθια» για Σταυρακόπουλο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας