Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ατρόμητος στο 94' με Πέρσαινα 3-2

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Tην ποιότητα του που τον χαρακτηρίζει ως ομάδα έδειξε ο Ατρόμητος Περιστερίου στο ματς με την Πέρσαινα στο οποίο πήρε τους τρεις βαθμούς έστω και αν δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα. Νίκησε 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις και έμεινε πρώτος στη βαθμολογία τυου Ανεξάρτητου Πρωταθλήματος.

     Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,ΣΤΑΦΥΛΑ,ΔΟΥΚΑΚΗ,ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ,ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΙΑΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο BADI KEBROSA,ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΑΛΕΞΙΟΥ-ΣΙΟΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΦΑΙΤΑΚΗΣ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.

Η ΠΕΡΣΑΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΑΙΝΑΣ ΝΑ ΕΥΣΤΟΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1-0.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ BADI ΚΑΙ ΣΙΟΥΤΗ ΕΦΕΡΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ 1-2.

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ, ΜΕΤΑ Η ΠΕΡΣΑΙΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ 2-2 ΣΤΟ 85' .ΕΝΩ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΙΡΙΝΙΔΗ ΣΤΟ 94' ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 2-3.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 15:38