Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον θαυμαστό κόσμο του Λεβαδειακού!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η μέθοδος του Κομπότη είναι απλή: Όταν ξέρει ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν την παρουσία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο του, οι φίλαθλοι αυτοί δεν μπαίνουν ποτέ στο γήπεδο. Καλή ώρα σαν τους Fentagin χθες. Όταν όμως ξέρει ότι οι συνθήκες ευνοούν την παρουσία φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο του, οι φίλαθλοι αυτοί μπαίνουν στο γήπεδο. Καλή ώρα σαν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Τους 1000 του ΠΑΟ και τους 400 του ΠΑΟΚ τους ήθελε, αλίμονο. Έτσι και αλλιώς στα χαμένα το είχε το παιχνίδι συν τις εισπράξεις Τους 100 όμως του Ατρόμητου σε ένα παιχνίδι  ζωής ή θανάτου για τον Λεβαδειακό αλήθεια τους ήθελε; Σαφώς και όχι. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι δεν μπορείς να του πεις και τίποτα γιατί η νομοθεσία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων. Για να πούμε ακριβώς βέβαια την μετακίνηση των φιλάθλων του Ατρόμητου γιατί με τις άλλες ομάδες δεν είδαμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο..

Αυτή είναι πάντως η απλή μέθοδος του Κομπότη. Αλλά υπάρχει και μια ακόμη. Όταν το αποτέλεσμα δεν τον βολεύει, ξαφνικά στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λιβαδειάς εμφανίζονται πέντε - έξι «φουσκωτοί». Ρωτήστε και θα μάθετε. Τι δουλειά είχαν χθες στο γήπεδο; Άμα κέρδιζε ο Λεβαδειακός θα ήταν; Αυτά όμως γίνονται μόνο στον θαυμαστό κόσμο του Λεβαδειακού!

Κρίμα πάντως για τους Fentagin που έφθασαν μέχρι τη Λιβαδειά και λίγο έξω από την πόλη έγινε μπλόκο που τους γύρισε πίσω στο Περιστέρι. Πάλι καλά βέβαια που καμιά 30αριά που είχαν έρθει με ΙΧ μπήκαν κανονικά στο γήπεδο και ο Ατρόμητος δεν στερήθηκε την παρουσία τους.

Από την πλευρά τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι εξέδωσαν στην επίσημη σελίδα τους την εξής ανακοίνωση:

«Παρά τις ντροπιαστικές ήττες των τελευταίων αγωνιστικών που συνεχίζονται,περίπου 100 Fentagin ταξίδεψαν μέχρι την Λιβαδειά για να βρεθούν κοντά στην ομάδα. Λίγο έξω από την πόλη αστυνομικές δυνάμεις(οπκε,κλούβες,περιπολικά και ασφαλίτικα) σταμάτησαν την πορεία μας προς το γήπεδο και μας γύρισαν πίσω,την ίδια στιγμή που στο συγκεκριμένο γήπεδο όσοι πήγαν οργανωμένα φέτος δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα.Τόσο πολύ σας πονάει ο Atr;omhtoς;

Τόσος ντόρος και τέτοιο...ς διαχωρισμός με ποια σκοπιμότητα?Ποιο είναι το πρόβλημα της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης και εν τέλει ποιο είναι το κόλλημα του ανίδεου και άσχετου υφυπουργού σε μια μετακίνηση οπαδών και ειδικά σε μια έδρα χωρίς την παραμικρή επικυνδινότητα?
ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ή ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ????
Η κατάσταση στην Ελλάδα με το θέμα των μετακινήσεων αγγίζει τα όρια της παράνοιας και αυτό όχι μόνο γιατί είναι μοναδική εξαίρεση από όλη την υπόλοιπη Ευρώπη,στην οποία και επιτρέπονται κανονικά,αλλά πολύ παραπάνω διότι η πολιτεία μας δηλώνει ξεκάθαρα ότι αδυνατεί να αναλάβει τις ευθύνες της δημιουργώντας κάθε βδομάδα διαχωριστικές γραμμές,επιλεκτικές ανά περίπτωση...

Παρόλα αυτά κοντά στα 30 άτομα κατάφεραν να παρακάμψουν τα μπλόκα και βρέθηκαν στις κερκίδες φωνάζοντας για την Ατρομητάρα.

Υγ: Κάποιοι ίσως πίστεψαν πως μας ξενέρωσαν,πως με τέτοιες πρακτικές θα μας απομακρύνουν από την καψούρα μας ,η απάντηση μας δόθηκε μέσα στο πούλμαν κατά την επιστροφή μας όπου τα συνθήματα και τα γούστα δεν σταμάτησαν λεπτό!!!Θα δοθεί όμως και σε κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει στο μέλλον να βρεθούμε κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα,κόντρα σε απαγορεύσεις,κόντρα στον νόμο,προκειμένου να χαλάσουμε τα σάπια και ύπουλα σχέδιά σας....Η τρέλα μας για τον Ατρόμητο δεν γνωρίζει όρια...».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Ιανουάριος 2017 19:08