Τελευταία ενημέρωση 06:40, 24 Απρ 2024

Φιλικό στο Ηράκλειο οι Παλαίμαχοι

Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φιλικό παιχνίδι με το Ηράκλειο στις 23 Ιανουαρίου θα δώσουν οι παλαίμαχοι της Ανθούπολης προς επίρρωση των άριστων σχέσεων που έχουν τα δύο σωματεία.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Ηρακλείου και θα ξεκινήσει στις 19.30. Πριν από λίγες μέρες οι παλαίμαχοι της Ανθούπολης που ξεχωρίζουν για την άριστη οργάνωση τους έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και σε άυτήν παραβρέθηκαν οι παλαίμαχοι του Ηρακλείου με  τον πρόεδρο Φώτη Μπαλαρη και τον αντιπρόεδρο Γιώργο Ζακυνθινάκη.

Το φλουρί της πολύ όμορφης Βασιλόπιτας, που επιμελήθηκε το ζαχαροπλαστείο "Ρόδον", έπεσε στον  Δημήτρη Δελλή.

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύνδεσμος παλαίμαχων αναφέρονται τα εξής:

«Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές συζητήθηκαν και θέματα λειτουργίας της ομάδας μας αλλά και θέματα που μας απασχόλησαν κατά την εορταστική περίοδο όπως το θέμα της τιμωρίας μας από την Ένωση παλαιμάχων με δύο αγωνιστικές λόγω της αναγραφής σκορ αγώνων στην ιστοσελίδα μας. 

Να σημειωθεί ότι στην κοπή της πίτας είχε προσκληθεί και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Αθήνας και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Λιοσίων κ. Διαμαντής Παναγιώτης αλλά δεν κατάφερε να παρευρεθεί γιατί απουσίαζε εκτός Αθηνών. Αυτό που επικράτησε στην συζήτηση ήταν ότι τέτοιες τιμωρίες μόνο κακό κάνουν στο τουρνουά, το οποίο γίνεται για να παίζουμε και όχι για να τιμωρούνται ομάδες χωρίς ουσιαστικό λόγο. Επισημάνθηκε ακόμα ότι το να υποτιμάς ή να προσβάλλεις τον εκάστοτε αντίπαλο με οιονδήποτε τρόπο, είτε με άρθρα σε ιστοσελίδα, είτε με άλλες ενέργειες, εντός ή εκτός γηπέδου σίγουρα θα πρέπει να τιμωρείται γιατί δεν συνάδει με την λογική του τουρνουά. Αυτό όμως είναι άσχετο με το αν γράφεις ή όχι το σκορ ενός αγώνα. Η εκδήλωση ήταν μία ακόμη ευκαιρία να βρεθούμε και να τα πούμε αφού η έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων τις προηγούμενες δύο εβδομάδες και τις επόμενες δύο λόγω τιμωρίας δεν θα μας επέτρεπαν να συναντηθούμε. Σε αυτό το σημείο να πούμε ένα ακόμη συγγνώμη στους φίλους της Δόξας Αγίας Άννας που δεν θα παίξουμε μαζί τους αφού μαζί με εμάς τιμωρήθηκαν και αυτοί όπως φαίνεται. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ύστερα από πρόσκληση του Δ.Σ., δια των εκπροσώπων τους, ο κ. Νίκος Αμπελιώτης, μέλος του ΔΣ της ανδρικής ομάδας της Ανθούπολης και οι ομάδες Παλαιμάχων του Ηρακλείου με τον κ. Μπαλαρή Φώτη και κ. Γιώργο Ζακυνθινάκη, η Κηπούπολη με τον κ. Νίκο Αργυρόπουλο, ο Ήφαιστος Περιστερίου με τον κ. Νίκο Λιάπη ενώ τις ευχές τους έστειλαν οι εκπρόσωποι από τις ομάδες Χαϊδαρίου, Ολυμπιακού Λιοσίων και  Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου καθώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Kόβει πίτα την Κυριακή! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας