Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποντάρει πολλά στοv Γιώργο Γεωργίου!

Κατηγορία Χρυσούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από τους βασικούς μοχλούς της φετινής Χρυσούπολης είναι ο 19χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Γεωργίου ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδα του.

Ο Γεωργίου αποτελεί τον  εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας του Βαγγέλη Κότσαλου έχοντας μια ολοκληρωμένη παρουσία στη μεσαία γραμμή συνδυάζοντας την καλή απόδοση με το σκοράρισμα. Συγκεκριμένα αν και επιτελικός μέσος, ενίοτε και δεξιός μεσοεπιθετικός, έχει πετύχει 8 γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και έχει τρεις ασίστ στους συμπαίκτες του.

Το περασμένο ο καλοκαίρι πραγματοποίησε προετοιμασία με τον Άγιο Ιερόθεο, ο οποίος τον έχει υπό στενή παρακολούθηση παρακολουθώντας διαρκώς την εξέλιξη του.

Με τις φετινές του πάντως εμφανίσεις ο Καρδιτσιώτης μέσος φροντίζει να δίνει το ισχυρό μήνυμα πως μπορεί να μετάσχει (και να διακριθεί) σε υψηλό επίπεδο, μιας και η διάθεση για εργατικότητα είναι περίσσια, ενώ η θέληση να αγωνιστεί οπουδήποτε του ζητηθεί φανερώνει και την ευελιξία του.

Θυμίζουμε πως ο Γεωργίου ξεκίνησε από την Αναγέννηση, στην οποία αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ και σε επίπεδο Νέων ήταν βασικό μέλος της τη σεζόν 2013-14 που κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Βόρειο Όμιλο της Football League και αναδείχτηκε δευτεραθλήτρια Ελλάδος, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα της γενέτειράς του, Κένταυρο Ανάβρας, σημειώνοντας 7 γκολ από τη θέση του αμυντικού-μέσου!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Ιανουάριος 2017 19:12