Τελευταία ενημέρωση 02:17, 25 Απρ 2024

Ιδού η Ρόδος ιδού και η 2η θέση!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το «πληγωμένο θηρίο» να φοβάσαι και ο Άγιος Ιερόθεος που πληγώθηκε από τον άδοξο αποκλεισμό του στα πέναλτι από την Κηφισιά στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής απάντησε με δύο νίκες στο ξεκίνημα του 2017 δείχνοντας ότι οι δυνατότητες του ως ομάδα είναι αυτές που απεικονίζονται  με τη 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα που κατέχει πια πίσω από τον  πρωτοπόρο Ιωνικό.

Παίζοντας καλή μπάλα και δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση πέτυχε σήμερα μια καλή νίκη απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο ( τη Ρόδο με σκορ 1-0 στο γήπεδο Ηφαίστου).

Το μοναδικό (και γρήγορο) γκολ ο εξαιρετικός για μια ακόμη φορά Θανόπουλος στο όγδοο λεπτό. Η Ρόδος αναγκάστηκε να διαφοροποιήσει από τα πλάνα της και να βγει από το καβούκι που είχε σκοπ0ό, γεγονός που αφενός δημιούργησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και αφετέρου άνοιξε χώρους για τους παίκτες του «Άγιου» έστω και αν δεν αξιοποίησαν τις  ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα που θα κλείδωνε τη νίκη.

Με αυτά και με αυτά το ματς πήγε στην κόψη του ξυραφιού μέχρι το τέλος και στις καθυστερήσεις η Ρόδος κέρδισε ένα στημένο πάνω στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής που (ευτυχώς) δεν αξιοποίησε.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος (71΄ Μανδύλης), Κωστούλας, Μπιρμπίλης, Γούλας, Νιζάμης (58΄ Πανούσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (79΄ Κουτσούλας)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Τζημογιάννης, Καντιμοίρης, Ανδρίκος, Νικήτας (69΄ Βολονάκης), Κουρούπης, Χατζηλιόντας (82΄ Στάτης), Τζιβίλογλου, Κωνσταντίνου, Ιμεραλιλάι (75΄ Γανωτάκης), Στεφανίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η πρόκληση συνεχίζει να είναι μεγάλη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας