Τελευταία ενημέρωση 20:19, 20 Οκτ 2020
Κατηγορία Γαλαξίας
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Tον απολογισμό του 2016 έκανε η διοίκηση του Γαλαξία. Μια χρονιά που σημαδεύτηκε από τον θάνατο του προέδρου Γιώργου Γαλάνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του περιστεριώτικου συλλόγου αναφέρει τα εξής:

« Μια χρονιά με πολλά σημαντικά γεγονότα που άφησαν σίγουρα μια θλίψη αρχικά για τον θάνατο του αείμνηστου προέδρου μας Γαλάνη Γιώργου, στην δε συνέχεια μια πικρία για τις δυο εκλογικές διαδικασίες, λόγω της διαφωνίας που υπήρξε και την αποχώρηση από την διοίκηση επιφανών μελών του συλλόγου μας.


Μια απόφαση σταθμός ήταν η τελεσίδικη δικαίωση η δεύτερη στην σειρά της ομάδας μας,από την Ελληνική δικαιοσύνη, στον 5 έτη βρώμικο πόλεμο που δεχθήκαμε σε όλα τα επίπεδα και που έφερε την ομάδα μας στο χείλος του γκρεμού, αλλά ο αείμνηστος πρόεδρος Γαλάνης Γιώργος έβαλε τα στήθια του μπροστά και δικαιώθηκε ο αγώνας του.

Εμείς σαν διοίκηση μαζί με τα μέλη μας είμαστε αποφασισμένοι να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια για την επαναφορά του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα είμαστε δε υπερήφανοι γιατί σε αυτά τα πολύ δύσκολα χρόνια δείξαμε πρωτοφανή αντοχή στον πιο βρώμικο πόλεμο που έχει δεχθεί διαχρονικά ερασιτεχνικός σύλλογος, κάτι που δείχνει την δυναμική που έχει ο Α.Ο.Γαλαξίας και που έδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.
Σε αυτή την προσπάθεια θα καλέσουμε σε συστράτευση τα μέλη μας, επίσης τα ιδρυτικά μέλη μας, πρώην προέδρους, διοικητικά στελέχη ακόμη και των τμημάτων Μπάσκετ και Πινγκ -Πόνγκ που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας ,και που έχουμε πρόθεση στο μέλλον να λειτουργήσουν εκ νέου.
Ευχόμαστε στους αθλητές μας, τα μέλη μας, στις φίλες-φίλους της σελίδας μας και σε όλο τον κόσμο υγεία και ευτυχισμένο δημιουργικό 2017».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ήττα στο Καματερό από το Δάσος »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
neo frontistiria
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας