Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έργο(τέλειο) στο Παγκρήτιο ο Άγ. Ιερόθεος (3-2)

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μεγάλη νίκη που του δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση για την συνέχεια πέτυχε σήμερα ο Άγιος Ιερόθεος μέσα στο Ηράκλειο επί του Εργοτέλη σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με σκορ 3-2.

Οι παίκτες της περιστεριώτικης ομάδας που έδωσαν πειστικές απαντήσεις και φανέρωσαν τις μεγάλες τους δυνατότητες «σκότωσαν» τον φιλόδοξο Εργοτέλη χτυπώντας σαν την…κόμπρα. Στο 24’ ο Σαγανάς από σέντρα του Μιχαλόπουλου έκανε το 0-1 και στο 40’ ήρθε η σειρά του Θανόπουλου που υποδέχθηκε τη μπάλα από τα πόδια τουΓκουτζούλα και με πλασέ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν μπει δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Κατσικοκέρη στο 4’ και στο 7’ που εξουδετέρωσε ο Κυρίτσης.

Στο β’ ημίχρονο, ο Εργοτέλης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα. Στο 55’ με κεφαλιά του  Βογιατζή από κόρνερ του Κοιλιάρα και στο 57’με ατομική ενέργεια  του Καϊμακαμούδη.

Τα δύο γκολ «πάγωσαν» φυσικά τους παίκτες του «Άγιου» που προσπάθησαν με κοντρόλ παιχνίδι να περιορίσουν τους κινδύνους μπροστά από την περιοχή του Κυρίτση. Τους βοήθησε μάλιστα το γεγονός ότι στο 73’ ο Εργοτέλης έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Καρρά με δεύτερη κίτρινη και πέντε λεπτά αργότερα έδωσαν τη χαριστική βολή με σουτ του Σούφλα από πάσα με τακουνάκι του Κωστούλα.

Στο 72′ ο Εργοτέλης έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καρρά με δεύτερη κίτρινη, με τους νεοφώτιστους αφού συνήλθαν μετά την ισοφάριση να πετυχαίνουν το τέρμα τους  χάρις σε τη νίκη. Συγκεκριμένα, Μιχαλόπουλος και Θανόπουλος έπαιξαν γρήγορο το φάουλ, ο τελευταίος σέντραρε και ο  Σούφλας με γυριστό  σουτ έγραψε το 2-3. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττας του Εργοτέλη που προκάλεσε τις έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων του. Αντίθετα με τους παίκτες του «Άγιου» π[ου χειροκροτήθηκαν ιπποτικά από τους κρητικούς φιλάθλους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Στεφανάκος, Καρράς, Γκοτσούλιας, Τζανής, Κολόκας, Ρουσάκης (52′ Καιμακαμούδης), Κοιλιάρας (81′ Μανουσάκης), Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Καλέ (65’ Πόι).

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ  Κυρίτσης, Πολίτης, Μιχαλόπουλος, Μπιρμπίλι, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτσούλας (59 Πανουσης), Καραμέρης, Σαγανάς, Σούφλας, Θανόπουλος (84 Νιζαμης).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 17:58