Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μουζάκη:«Η νέα πρόταση στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο»

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η Υπεύθυνη της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου Στέλλα Μουζάκη έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε επισημαίνοντας ότι το πρόσημο είναι θετικό .

Χαρακτηριστικά τόνισε τα εξής: « Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και στην ομάδα μας ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία χωρίς να ξεχνάμε το παρελθόν αλλά διδασκόμενοι από αυτό.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μία δύσκολη σεζόν αγωνιστικά και εξωαγωνιστικα με θετικό πρόσημο καθώς η ομάδα ανταπεξήλθε και πέρασε ταυτόχρονα στη νέα εποχή που προετοίμαζε εδώ και 4 χρόνια δουλεύοντας με πρόγραμμα και μέθοδο στο πλάνο της στελέχωσης από τα τμήματα Υποδομών.

Από τη πλευρά μας παρέχουμε τη σταθερότητα που μόνο δεδομένη δεν είναι στις δύσκολες εποχές που ζούμε στηρίζοντας την επιλογή της Τεχνικής Ηγεσίας για ανανέωση, συμμετέχοντας στη δυσκολία του εγχειρήματος αλλά και την υπερηφάνεια  για την εικόνα της Ομάδας.
 Η αντικατάσταση έμψυχου δυναμικού μας άφησε σαν Διοίκηση πικρή γεύση εξαιτίας της συμπεριφοράς αθλητριών στις οποίες παρείχαμε τα πάντα για να κάνουν το Χόμπι τους, ζητώντας μόνο να τιμούν τη φανέλα του Ατρόμητου.

Και η Στέλλα Μουζάκη κατέληξε:« Κάθε χρόνο αφήνονται ελεύθερες πολλές παίχτριες από την ομάδα μας και οτιδήποτε διαφορετικό έχει σοβαρούς ηθικούς πρώτα απ’ όλα λόγους. Προχωράμε στην επόμενη μέρα η οποία αποτυπώνεται περίτρανα στο πάθος με το οποίο αγωνίζεται η ανήλικη ακόμα ομάδα μας με μέσο όρο ηλικίας λίγο πάνω από τα 17 έτη , στην ενότητα και στην ομοψυχία ανάμεσα στις αθλήτριες μας, τους προπονητές ,τους γονείς, και τη διοίκηση. Αντιμετωπίζουμε με όλα τα νόμιμα μέσα κάθε προσπάθεια που γίνεται για να ανακόψει την πρόοδο και την εξέλιξη της ομάδας μας  που αποτελεί μια νέα πρόταση στο χώρο του Γυναικείου ποδοσφαιρου και θα την υποστηριξουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είμαστε μια οικογένεια που υποστηρίζει τα μέλη της σε όλα τα επίπεδα, οι φοβέρες και οι ενστάσεις είναι τα εύκολα.  Οι Τραυματισμοί και ο καθημερινός αγώνας τα δύσκολα. Είμαστε πολλοί είμαστε μαζί σε όλα. Εύχομαι ο Νέος Χρόνος να φέρει Υγεία Ευτυχία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο»