Τελευταία ενημέρωση 19:31, 18 Απρ 2024

Φέγγος:«Το 2017 έτος εδραίωσης στην πόλη μας»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τις ευχές του στο Water Polo του ΓΣΠ έστειλε μέσω του peristerisports, o Γιάννης Φέγγος ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ταυτίσει το όνομα του με τα θεαματικά βήματα προόδου που έχει κάνει το συγκεκριμένο τμήμα τα τελευταία χρόνια:

«Εύχομαι για το 2017 , να καταφέρει ο Σύλλογος να εδραιώσει το άθλημα στην πόλη μας και να βάλει όλες εκείνες τις προδιαγραφές που θα οδηγήσουν την υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Εύχομαι ο δήμος μας να δει με περισσότερη ακόμα προσοχή την προσπάθεια που γίνεται από την ομάδα της υδατοσφαίρισης . Θεωρώ ότι έγιναν κάποια καλά βήματα το 2016 και ελπίζω να συνεχιστούν και το 2017.

Στους ανθρώπους που στηρίζουν και υποστηρίζουν ως  πρώτη γραμμή τις ανάγκες του τμήματος,  θα ήθελα  να ευχηθώ δύναμη , υπομονή και επιμονή ! Βρίσκονται μόλις στα πρώτα βήματα μίας ιδιαίτερης προσπάθειας και σύντομα θα αρχίσουν να βλέπουν τους καρπούς της

. Στους προπονητές μας και στους αθλητές , υγεία και πρόοδο και καλές επιτυχίες στους αγώνες πρωταθλημάτων που ξεκινούν! Ιδιαίτερα στο ανδρικό μας τμήμα που αγωνίζεται στην Α2 και ξεκινά σε λίγες μέρες τους αγώνες πρωταθλήματος , θα ήθελα να πω ότι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ονείρων μας για την εξέλιξη του αθλήματος τα  επόμενα χρόνια, σε ότι αφορά την πορεία του Water Polo  στο Περιστέρι , βρίσκεται στα χέρια τους ! Να παίξουν δυνατά , με ψυχή και να δείξουν σε αθλητές (ακαδημίες) και φιλάθλους ότι «Εδώ είναι Περιστέρι»!

Την Κυριακή στις 8.1.2017  και ώρα 14:00 παίζουμε με το Ρέθυμνο στο δικό μας κολυμβητήριο στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής. Θα έπρεπε σε ένα Περιστέρι 500.000 κατοίκων το κολυμβητήριο να γεμίζει! Σε ένα άθλημα που δεν υπάρχει εισιτήριο! Καθέ χρόνο έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος αλλά αυτό δεν φτάνει... Ο 8ος παίκτης , ο κόσμος μας , είναι πολύ σημαντικός για τα πρώτα παιχνίδια!

Τελειώνοντας το μακρόσυρτο κείμενο των ευχών μου θα ήθελα να ευχηθώ και σε όλες τις οικογένειες και φίλους της Περιστεριώτικης Υδατοσφαίρισης υγεία και πρόοδο... και πάντα όλοι μαζί!. Καλή χρονιά , με νίκες και επιτυχίες σε ότι και εάν προσπαθήσουμε να κάνουμε!»

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Ιανουάριος 2017 22:14
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κυριακή στις 2 μ.μ. η πρεμιέρα με Ρέθυμνο »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας