Τελευταία ενημέρωση 06:23, 20 Απρ 2024

Ρούμπας: «Δεν θα φύγει κανείς»

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τέλος στη φημολογία των τελευταίων ημερών περί αποχώρησης παικτών με το…επιχείρημα ότι η ομάδα «στέρεψε» από φιλοδοξίες έπειτα από τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Γ’ Εθνικής έβαλε σήμερα ο Παναγιώτης Ρούμπας σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Άγιου Ιερόθεου.

Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου βρέθηκε πριν από την έναρξη της προπόνηση στα αποδυτήρια του γηπέδου Ηφαίστου και παρουσία των αδελφών Ρούσσου ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να φύγει κανείς παίκτης μέχρι τέλος της χρονιάς.

«Επειδή ακούγονται διάφορα και κάποιες ομάδες θέλουν να προσεγγίσουν παίκτες μας θέλω να σας καταστήσω σαφές τα εξής: «Δεν θα φύγει κανείς ποδοσφαιριστής και θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις συμφωνίες που έχουμε κάνει».

Και συμπλήρωσε λέγοντας:« Η ομάδα έχει από την αρχή της χρονιάς ένας πλάνο και θα το διατηρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Στόχος μας είναι να πάμε τον Άγιο Ιερόθεο όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και κάθε παιχνίδι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν να είναι «τελικός». Ταυτόχρονα θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να «χτίσουμε» τον Άγιο Ιερόθεο της επόμενης περιόδου. Αυτές θα είναι οι δύο βασικές μας επιδιώξεις για τους επόμενους 4 μήνες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλικό αύριο με τον Πανιώνιο Κ20 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας