Τελευταία ενημέρωση 11:58, 25 Απρ 2024

Στο διεθνές τουρνουά της Λαμίας από αύριο οι Παίδες!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο τουρνουά υδατοσφαίρισης Παίδων του Νηρέα Λαμίας που με τη συνεργασία της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ένα από τα «happenings» του των χριστουγεννιάτικων ημερών ρίχνεται από αύριο ο ΓΣΠ.

Στη διοργάνωση εκτός του «ΓουΣουΠου» και της διοργανώτριας ομάδας που προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά την άσχημη εμπερία της Α1, θα λάβουν μέρος δύο από τις σπουδαιότερες Σέρβικες ομάδες, ο Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου και η Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ, καθώς και οι Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Περιστερίου, Νηρέας Χαλανδρίου).

Για το 4ο Διεθνές τουρνουά του Νηρέα Λαμίας μίλησε ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Γιάννης Δήμος τονίζοντας τη σημασία του τουρνουά για την πόλη της Φθιώτιδας, για την ομάδα του, αλλά και για ολόκληρη την περιοχή.

«Θεωρούμε ότι έχουμε κάνει μια καλή προσπάθεια. Με τη διοργάνωση αυτή θέλουμε να αναδείξουμε τη δυναμική του συλλόγο, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή. Έχουμε μία πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων η οποία δε λειτουργεί και το τουρνουά θα γίνει σε μία μικρότερη. Η όλη προσπάθεια ξεκίνησε από γονείς που αγαπούν το πόλο. Αρχικά συμμετείχαν ομάδες των γύρω περιοχών και της Πάτρας και σιγά σιγά αναπτύχθηκε. Πέρσι φιλοξενήσαμε τον Ερυθρό Αστέρα ενώ τελευταία στιγμή ακύρωσε τη συμμετοχή της η Παρτιζάν. Έχουμε ως μεγάλο υποστηρικτή την περιφέρεια (τον περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Καραΐσκου)  σε όλη αυτή τη διοργάνωση και έτσι φέτος θα έχουμε δύο ξένες ομάδες. Παράλληλα έχουμε την υποστήριξη και του τοπικού καναλιού (STAR Κεντρικής Ελλάδας) και γενικότερα της φίλαθλης κοινότητας. Θέλουμε όλα τα παιδιά να ευχαριστηθούν τη διοργάνωση και να απολαύσουν ένα τριήμερο γεμάτο πόλο».

Για το ότι έχει αγκαλιαστεί αυτή η διοργάνωση από τις ελληνικές ομάδες τόνισε: «Χαιρόμαστε που οι ελληνικοί σύλλογοι έχουν αγκαλιάσει αυτή τη διοργάνωση. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να τους παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να γινόμαστε καλύτεροι. Για παράδειγμα, φέτος θα σφυρίξει στο τουρνουά ο κ. Σταυρίδης, που δίνει άλλο κύρος στη διοργάνωση. Η παρουσία του και μόνο ανεβάζει το επίπεδο».

Για τη σημασία που έχει για το σύλλογο του Νηρέα Λαμίας: «Για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είχαμε την παρουσία – πυροτέχνημα στην Α1 με όλα τα δυσάρεστα που ακολούθησαν. Ήταν ένα γερό χαστούκι κι ένα καλό μάθημα. Πλέον θέλουμε να αποφύγουμε αυτήν την νοοτροπία. Είμαστε κατά των πυροτεχνημάτων. Θέλουμε να δουλέψουμε με τις ακαδημίες, οι οποίες αριθμούν πολλά παιδιά κι αυτό είναι ευχάριστο. Η φουρνιά των παίδων είναι μια ιδιαίτερα καλή γενιά. Είναι μια ομάδα πολύ προπονημένη που ευχαριστιέται το πόλο. Όμως η πισίνα μας δυσκολεύει, ενώ ταυτόχρονα είμαστε ουσιαστικά αποκομμένοι, καθώς ένα ταξίδι στην Αθήνα για φιλικά είναι πολυέξοδο. Μετά την άσχημη περιπέτεια της Α1 θέλουμε να γυρίσουμε σελίδα και να περάσουμε ένα άλλο μήνυμα προς τα έξω ως σύλλογος. Θέλουμε όλα τα παιδιά να χαίρονται που παίζουν πόλο. Αυτό είναι το βασικό μας μέλημα».

Πηγή pisinanet.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η σημαία του ΓΣΠ ψηλά στη Λαμία! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας