Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρίμα! Αποκλεισμός στα πέναλτι!

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κρίμα και άδικο για τον Άγιο Ιερόθεο. Μπορει να ήταν καλύτερος από την Κηφισιά αλλά δεν κατάφερε να την νικήσει στην κανονική διάρκεια και στην παράταση με αποτέλεσμα να αποκλειστεί στη διαδικασία των πέναλτι από την συνέχεια του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Μετά από 120λεπτά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Η Κηφισιά προηγήθηκε στο 29’ με τον Κυριαζή και απάντησε αμέσως ο Σαγανάς. Στο υπόλοιπο διάστημα ο Άγιος Ιερόθεος έπαιζε την αντίπαλο του σαν τη γάτα με το ποντίκι αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Στα πέναλτι οι παίκτες της Κηφισιάς ευστόχησαν σε τέσσερις εκτελέσεις ενώ ο Άγιος Ιερόθεος έχασε πέναλτι με τους Σαγανά (ψηλά άουτ) και Μπιρμπίλι (απόκρουση).

Πλέον η Κηφισιά πέρασε στο τελικό Κυπέλλου στον όμιλο της  και θα αντιμετωπίσει το νικητή από το ζευγάρι Ατσαλένιος – Ρόδος.

ΑΓΙΟΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Ρουμπής, Πολίτης, Μιχαλοπουλος, Κωστουλας, Μπιρμπιλι, Καραμερης, Γκουτσουλας,Σούφλας (761' Κετσετζογλου), Σαγανας, Πανουσης (76' Γουλας), Νιζαμης (99' Θανοπουλος).
ΚΗΦΙΣΙΑ (Λευτερης Μυλωνης) Καλδέλης, Χαλκιας, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μουσταφιδης, Ρεντζής, Σπηλιωτάκης, Κυριαζής (65' Φαρινολα), Παναγιωτόπουλος (99' Καρβουνιδης), Χαϊκάλης (72' Σάμιος).
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 16:54