Τελευταία ενημέρωση 05:46, 20 Απρ 2024

Κοντομίχη: «Τα κορίτσια μας κυνηγούν τα όνειρα τους»

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Όμορφες στιγμές εκτυλίχθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα του Γυναικείου Ατρόμητου με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Υμηττού εκτός έδρας.

Γονείς και κορίτσια από την Ακαδημία βρέθηκαν στις κερκίδες και εμψύχωσαν την προσπάθεια της ομάδας φωνάζοντας συνεχώς Ατρόμητος – Τρελαίνομαι» δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θύμιζε Περιστέρι. Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα πήρε τη νίκη και επικρατεί φυσικά ικανοποίηση.

Η προπονήτρια Καλομοίρα Κοντομίχη σχολιάζοντας αυτό το ματς είπε τα εξής: «Κρατάμε τους βαθμούς σε ένα κακό παιχνίδι που μας πήγε στραβά από την αρχή και φυσικά τη διάθεση και την ψυχή που έβγαλαν τα κορίτσια για την ανατροπή. Το μαχητικό πνεύμα αυτής της ομάδας και η άρνησή της να υποταχθεί παίρνει σάρκα και οστά στην προσπάθεια όλων των παικτριών. Πόσο μάλλον στα πρόσωπα των ανήλικων κοριτσιών που μέχρι πέρσι έπαιζαν στην ακαδημία , αντιμετώπισαν  έμπειρες παίκτριες με πολύχρονη πορεία στην Α Εθνική γυρίζοντας ένα κρίσιμο παιχνίδι και αποδεικνύοντας  ότι κυνηγούν τα όνειρά τους με σκληρή δουλειά στην πράξη. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην Ολυμπιάδα Υμηττού και καλές γιορτές σε όλους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: 9+2 Κορασίδες κλήθηκαν στην Εθνική! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας