Τελευταία ενημέρωση 23:06, 19 Απρ 2024

Πρόκριση ΠΟΑΛ, τον Ατρόμητο 3-1!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μπράβο και στους δύο! Ο ΠΟΑΛ μπορεί να κέρδισε τον Ατρόμητο Περιστερίου με σκορ 3-1 και να προκρίθηκε στη επόμενη φάση του Κυπέλλου Ανεξάρτητων Ομάδων όμως και οι δύο ομάδες απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιτο μέσα σε άριστα πλαίσια πραγματική διαφήμιση του ερασιτεχνικού και άδηλου ποδοσφαίρου.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά θέλοντας να αιφνιδιάσει αλλά ο ΠΟΑΛ ισορρόπησε και άρχισε να ελέγχει το παιχνίδι αλλά σε μια αντεπίθεση από θέση οφσάιντ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ

Ο ΠΟΑΛ πίεσε να ισοφαρίσει και έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφάριση με Δημάκη και Λαμπρου πριν τελειώσει το ημίχρονο.

Το δεύτερο μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στον ΠΟΑΛ  που  μπήκε πολύ δυνατά έκλεισε τον Ατρομητο στα καρε του που προσπαθούσε μόνο με αντεπιθέσεις να αντιδρασει.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε απο τον φορμαρισμένο Δημακη στο 55 λεπτο με σουτ-- ο ΠΟΑΛ συνέχισε την επίθεση χάνοντας ευκαιρίες. Το συνεχόμενο passing game των παικτών του ΠΟΑΛ ομόρφυναν το παιχνίδι και φαινόταν οτι γρήγορα θα ερχόταν και το αλλο γκολ.

H εισοδος των πολυ καλων Μητση και Κραβαρη εδωσε στον ΠΟΑΛ περισσότερη  ωθηση και ηρθε το 2-1 απο τον πολυ καλο Περιστέρη με σουτ στο 68 λεπτο. Ο ΠΟΑΛ συνεχισε την επιθεση και ηρθε και το τριτο γκολ με τον Λαμπρου με σουτ στο 80’

Π.Ο.Α.Λ.:Σούρσος,Πουλοπουλος,Δάνας,Κοτσαλος,Μπαλτιμας,Τακος,Δημακης,Σπυροπουλος,Αντωνιου,Τσιλιβαρακες,Λαμπρου,Μητσης,Κράβαρης,Περιστερης,Αναγνωστοπουλος,Δαχτυλιδης,Δημητρίτσης,Αργυροπουλος,Χολογκιτας. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Στιβακτακης,Μαραγκος,Σιρινιδης,Δουκακης,Ξηνταρας,Φαιτακης,Λεβεντουρης,Καμαρά,Παπαδακης,Κοντζιας,Σκανιακος,Τελλιδης,Νικολαου,Γεροντας,Δελλης,Σταφυλλας,Σιουτι,Πετρακι.

Ήταν μια δίκαιη νίοκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και όπως τόνισε ο Πάνος Παπαχρήστου :«αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τις δύο διοικήσεις. Ο Ατρόμητος του φίλου μου Κώστα Κοζαδινού είναι μια εξαιρετική ομάδα. Του εύχομαι καλή συνέχεια». Και ο Παπαχρήστου κατέληξε:«Μπράβο και στους παίκτες της ΠΟΑΛ, όλοι ήταν σπουδαίοι. Να ευχηθώ περαστικά στους τραυματίες Μήτση, Τσιλιβαράκο, Μήτση».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γκολ στην φιλανθρωπία από τον ΠΟΑΛ »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας