Τελευταία ενημέρωση 04:08, 26 Απρ 2024
Κατηγορία Ανθούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε ένα πολύ ισορροπημένο παιχνίδι μεταξύ των Παλαιμάχων της Ανθούπολης και του ΠΑΟ Καλυβίων που έγινε  στο γήπεδο  Τσαλαβούτα, η περιστεριώτικη ομάδα κατάφερε να κλείσει την χρονιά με θετικό πρόσημο αφού έκανε την πέμπτη νίκη της (2-1).

Στην επίσημη σελίδα τους οι παλαίμαχοι της Ανθούπολης που ξεχωρίζουν για την οργάνωση τους αλλά και με την αντικειμενικότητα που προσεγγίζουν τα παιχνία αναφέρουν τα εξής:

«Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και το δικαιότερο σκορ θα ήταν η ισοπαλία, αλλά οι λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν υπήρχαν πολλές φάσεις αφού οι δύο ομάδες πίεζαν στο κέντρο αναγκάζοντας τους αντιπάλους σε συχνά λάθη. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Καζέρος μετά από ένα εξαιρετικό σλάλομ πάσαρε στον Χολόγκιτα ο οποίος ελίχθηκε όμορφα μέσα στην περιοχή και ντριπλάροντας δύο αντιπάλους έκανε μια παράλληλη μπαλιά στο τέρμα όπου βρήκε τον, από χρόνια έτοιμο, Σταυρόπουλο που με μία «συγκλονιστική» προβολή πάνω στην γραμμή του τέρματος…χωρίς τερματοφύλακα φυσικά, σημείωσε το 1-0 για την ομάδα μας.

Μετά την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε δυνατά και είχε ένα εξαιρετικό πλασέ του Σταυρόπουλου που απόκρουσε με υπέροχο τρόπο ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας. Σε ένα αντίστοιχο όμως πλασέ που ακολούθησε, του επιθετικού της ομάδας του ΠΑΟ Καλυβίων, ο τερματοφύλακας μας δεν μπόρεσε να αποκρούσει με αποτέλεσμα να έχουμε την ισοφάριση του αγώνα με ένα θαυμάσιο γκολ.

Το γκολ αυτό έδωσε την δύναμη στην φιλοξενούμενη να πιέσει για ένα δεύτερο γκολ και μάλιστα είχε και μία μεγάλη ευκαιρία με ένα σουτ έξω από την περιοχή που τράνταξε το δοκάρι της εστίας μας. Στην συνέχεια η ομάδα μας ισορρόπησε το ματς και σε μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της κέρδισε ένα φάουλ κοντά στην περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας. Την εκτέλεση ανέλαβε ο «σπεσιαλίστας» της ομάδας Παπαγιαννόπουλος ο οποίος με ένα ευθύβολο σουτ και με την βοήθεια του κεφαλιού ενός αντιπάλου έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του ΠΑΟ Καλυβίων διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Τέλος μετά από δύο πολύ καλές διαιτησίες η χθεσινή δεν βοήθησε καθόλου τον αγώνα και προσπάθησε να κάνει την ζωή των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων πιο δύσκολη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΠΑΟ Καλυβίων για τον όμορφο αγώνα και να απολογηθούμε ακόμα μία φορά για το άσχημο της ώρας. Το πιθανότερο είναι να ήταν ο τελευταίος αγώνας μας τέτοια ώρα σε αυτό το γήπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλικό τη Πέμπτη με ΑΟ Περιστερίου »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας