Τελευταία ενημέρωση 05:48, 20 Απρ 2024

Ατρόμητη ψυχή οι Γυναίκες στον Υμηττό (2-1)

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μεγάλη νίκη κάτω από αντίξοες συνθήκες και με ανατροπή πέτυχε σήμερα η Γυναικεία Ομάδα του Ατρόμητου εκτός έδρας επί της Ολυμπιάδας Υμηττού με σκορ 2-1 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.  Και λέμε αντίξοες συνθήκες γιατί τα κορίτσια ντύθηκαν στο χώρο του κυλικείου, μπήκαν για ζέσταμα με τους σάκους στα χέρια χωρίς χώρο και χρόνο για τεχνικές οδηγίες και οποιαδήποτε προετοιμασία ομάδας για παιχνίδι.

Παρά ταύτα ο Ατρόμητος παρατάχθηκε με επιθετικούς προσανατολισμούς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τέσσερις  τελικές ενέργειες με τη Ζουμπουλάκη (δύο) , την Τράγου και την κλασική ευκαιρία της Αργυριάδη με την τερματοφύλακα της αντιπάλου ομάδας να αποκρούει την κεφαλιά της από πολύ μικρή απόσταση.

 Στη συνέχεια κόντρα στη ροή του αγώνα η Ολυμπιάδα προηγήθηκε με σέντρα σουτ από τα πλάγια. Το παιχνίδι έγινε άναρχο με την μπάλα να βρίσκεται συνέχεια στον αέρα. Στην ανάπαυλα η ομάδα ηρέμησε , έγινε η αλλαγή της Γεωργοπούλου που πήρε θέση στην αντίπαλη περιοχή και προσπάθησε να παίξει από τα άκρα αφού στον άξονα η αντίπαλοι είχαν πολλές παίκτριες και γινόταν μόνο παιχνίδι μονομαχιών.

Στις πτέρυγες , Γατούδη - Ζουμπουλάκη στην αρχή , Σκουλικαρίτη - Βλασσοπούλου στη συνέχεια , με τη βοήθεια της Τράγου και τις μάχες της Γεωργοπούλου στην επίθεση δούλεψαν με ψυχή,  επιμονή και αυταπάρνηση δημιουργώντας αρκετές φάσεις από τις οποίες προήλθαν και τα γκολ με τις Γατούδη και Βλασοπούλου. Η ομάδα δικαιούνταν κι ένα πέναλτι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Στεφανοπούλου , Σκουλικαρίτη(75' Ξυλαρδιστού) , Συρμή(46’ Γεωργοπούλου) ,Αργυριάδη ,Μυλωνά , Βαρασά ,Βλασσοπούλου(80’ Κόπελου) ,Γατούδη ,Καλδή ,  Τράγου ,  Ζουμπουλάκη.  Στην αποστολή συμμετείχαν οι : Κριεμπάρδη , Κριεζή , Μάλλιαρη , Μπαγουρδή .

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 22:16
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας