Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπράβο Ιερόθεε!.Ξέρανε τον Κορυδαλλό (3-3)

Κατηγορία Άγιος Ιερόθεος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που πολλές ομάδες «γονατίζουν», ο Άγιος Ιερόθεος έδειξε παλικαριά και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τον Κορυδαλλό (3-3) απέναντι στην Προοδευτική. Η ομάδα του Περιστερίου έχανε στο 90' με 3-1 αλλά ο Σαγανάς με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ξέρανε κυριολεκτικά τον Κορυδαλλό.

Το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη και φυσικά το σκορ τα «λέει όλα». Η Προοδευτική προηγήθηκε στο έκτο λεπτό με τον Λέκκα και στο 10' ο Μπέλερης διπλασίασε τα τέρματα. Ο «Άγιος» μπήκε στο παιχνίδι στο 36' με τον Θανόπουλο ενώ νωρίτερα είχε δοκάρι με τον Πολίτη.

Οι δύο ομάδες άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς για την επανάληψη και στο 68' οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 με κεφαλιά του Μπέλερη δείχνοντας ότι κλείδωσαν τη νίκη. Λογάριασαν όμως χωρίς τον Σαγανά και την ψυχή των παικτών της περιστεριώτικης ομάδας. Στο 92' ο Σαγανάς μείωσε σε 3-2 και στην επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-3 αφήνοντας «ξερούς» παίκτες και φιλάθλους της Προοδευτικής μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Η σύνθεση του Άγιου Ιερόθεου:Κυρίτσης, Πολίτης (60' Νιζάμης), Μανδύλης, Δάρρας (46' Γούλας), Μανδύλης (68' Μιχαλόπουλος), Κωστούλας, Καραμέρης, Πανούσης, Σούφλας, Σαγανάς, Θανόπουλος, Γκουτζούλας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 19:07