Τελευταία ενημέρωση 09:56, 26 Νοε 2022
Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με την άνοδο στην Α2 , το τμήμα της ανδρικής υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Π. χρειαζόταν ένα συμπληρωματικό έμβλημα που να χαρακτηρίζει το άθλημα. Ένα έμβλημα που θα στεκόταν δίπλα  στους δρομείς αλλά και θα αντιπροσώπευε πόλη , σύλλογο και άθλημα.

 Το σήμα θα έπρεπε να είναι λιτό , με χρώματα οικεία σε αθλητές και φιλάθλους και να αποτυπώνει πάνω του ότι το ισοσκελές τρίγωνο «Πόλη – Σύλλογος – Άθλημα» είναι αυτό που θα οδηγήσει την Υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π. στην Α1.

 Έτσι  και ενώ κάτι λιγότερο από ένα μήνα μας χωρίζει από την έναρξη του πρωταθλήματος όπου η ανδρική υδατοσφαίριση του Γ.Σ.Π.  θα μπει στην μάχη της παραμονής στην Α2, ο «Πρεσβευτής» ετοίμασε το νέο Υδατοσφαιρικό του έμβλημα. Στην φετινή αγωνιστική χρονιά όλα τα τμήματα της ανδρικής υδατοσφαίρισης θα το  φορέσουν στο στήθος !  

 Ένα έμβλημα γεμάτο Περιστέρι , Γ.Σ.Π. και Water Polo. Τα χρώματα είναι γνωστά σε όλους μας και θα μπορούσαμε να πούμε ότι συνδυάζουν τους χρωματισμούς και των δύο αγαπημένων Συλλόγων της πόλης , ενώ το 2001 στην βάση ορίζει την χρονιά έναρξης της Υδατοσφαίρισης στο Περιστέρι. Το περιστέρι με το κλαδί ελιάς δηλώνει την πόλη μας αλλά ταυτόχρονα και το «ευ αγωνίζεσθε» που αποτελεί σημείο αναφοράς για το Περιστεριώτικο πόλο.

 Πλέον ο «Πρεσβευτής»  μας και στον υγρό στίβο της Α2 ,  θα έχει σε κάθε αγώνα Σύλλογο και Πόλη στο στήθος.

 Το τμήμα της ανδρικής υδατοσφαίρισης θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Νίκο Μπούνταλη της GM ADVERTISING για τον σχεδιασμό και επιμέλεια του νέου σήματος. Γεννημένο 100% στο Περιστέρι (γιατί όλα έχουν την σημασία τους και θα πρέπει να τα προσέχουμε και να τα λέμε)! 

Καλορίζικο το νέο πολιστικό σήμα του Γ.Σ.Π. και ευχόμαστε να φέρνει μόνο νίκες σε όσους θα το φορούν!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2016 14:43
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα με νίκη το Παιδικό! »
Μπακαράς
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας