Τελευταία ενημέρωση 18:22, 19 Μαϊ 2019
Περιστέρι Sports

Περιστέρι Sports

Ο προπονητής του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργος Λαζάρου μίλησε στο peristerisports.gr για το τελευταίο κρίσιμο εκτός έδρας ματς με το Α.Σ. Παπάγου.

Χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

« Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για μας. Αγωνιζόμαστε απέναντι στον πρωταθλητή του ομίλου, με την πιο σταθερή και αξιόλογη πορεία φέτος σε όλο το πρωτάθλημα. Μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή της σε όλους τους τομείς, και με εξαιρετικά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη εμείς, συνεχίζουμε την απίστευτη προσπάθεια των τελευταίων εβδομάδων απέναντι σε όλα τα προγνωστικά. Με συνεχείς τραυματισμούς, τελευταίο περιστατικό το ατυχές χτύπημα στο κεφάλι του μέσου μας Σταμάτη, ελάχιστες λύσεις, αλλά με απαράμιλλη επιθυμία να πετύχουμε το στόχο μας.

Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται αγωνιστικά, βάσει της δυναμικής του αντιπάλου μας και των λύσεων που θα έχουμε. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι αμυντικά και να φανούμε εξαιρετικά αποτελεσματικοί επιθετικά. Στο ψυχολογικό κομμάτι, δεν έχουμε να προετοιμάσουμε κάτι. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε απώλεια μας αφήνει εκτός. Τόσο οι παίκτες μου όσο και εγώ είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα.»

Αμφίβολοι λόγω τραυματισμού είναι οι Ραυτόπουλος Πάτροκλος, Αργυρόπουλος, Σταμάτης ενώ απόντες θα είναι ο Καμαρέτσος και Μίλε.

Ετικέτες

Απίστευτη ανακοίνωση από την Κηπούπολη η οποία αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Κολωνό και από το αποτέλεσμα του αγώνα σε συνδυασμό με τα άλλα παιχνίδια θα κριθεί η απευθείας ή όχι άνοδος της ομάδας στην Α' ΕΠΣΑ. Η διοίκηση του συλλόγου απεύθυνε κάλεσμα στους φίλους της με την υποσημείωση ότι εκείνοι που θα προσέλθουν να θέλουν μόνο το καλό της ομάδας!.

Η ανακοίνωση - κάλεσμα έχει ως εξής: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο Κηπούπολης σας καλούν να παρευρεθείτε και να στηρίξετε την αγαπημένη μας ομάδα στον τελευταίο και σημαντικό αγώνα το Σάββατο 11/5/2019 στο γήπεδό μας .
Απαραίτητη προϋπόθεση για τούς προσκεκλημένους να ενδιαφέρονται για το καλό αποτέλεσμα της ομάδος μας και μόνο».

 

 

Ετικέτες

Με έκλεισε από τον Ιπποκράτη με σκορ 4-0 έκλεισαν την σεζόν τα Πράσινα Πουλιά.

Ετικέτες

Ο Ιπποκράτης χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε των Πράσιων Πολυιών στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου με σκορ 4-0.

Ετικέτες

Ξεκίνησαν οι Τελικές Τροποποιητικές Δηλώσεις για το Cosmogym Contest 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 15 Μαΐου.
Οι δηλώσεις, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, πρέπει να γίνονται διπλές. (και στην παρούσα δήλωση και στην πλατφόρμα της ΕΓΟ)

Μπείτε εδώ http://cosmogym.gr/final-contest/?fbclid=IwAR0S78RY1sesjKKtbDMCvmPYhjAsZq8v9D-Pqm61JauoekMgTi6uGkud3mM

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επίσημα στοιχεία για το κάθε πρόγραμμα όπως ονομασία ομάδας, τίτλος προγράμματος, προπονητές, αριθμός αθλητών θα είναι αυτά που θα δηλώνονται στην ΕΓΟ. Όλα τα υπόλοιπα θα λαμβάνονται από την παρούσα φόρμα στη σελίδα της διοργάνωσης.

Ετικέτες
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας