Τελευταία ενημέρωση 19:03, 20 Αυγ 2019

Νένα Χρονοπούλου:«Σπανίζουν άνθρωποι σαν τον Μουλιάτο»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια από τις σπάνιες δημόσιες παρεμβάσεις της πραγματοποίησε η Νένα Χρονοπούλου εν όψει της αυριανής προεκλογικής ομιλίας του Υποψήφιου Περιφερειακού Σύμβουλου Δημήτρη Μουλιάτου.


Γνωστή ως ένας άνθρωπος που δεν «μασάει τα λόγια της» η Νένα Χρονοπούλου μίλησε από καρδιάς για τον Δημήτρη Μουλιάτο γράφοντας στην σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: «Αύριο το βράδυ ένας καλός μου φίλος έχει μία συγκέντρωση, άλλοι θα τη χαρακτήριζαν πολιτική και ασφαλώς θα είχαν δίκιο, επειδή όμως η συγκέντρωση αφορά έναν άνθρωπο που έχει επάγγελμα, είναι επαγγελματίας πωλητής της Λαϊκής Αγοράς, που σημαίνει πως κάθε πρωί στις 4πμ, το αργότερο είναι στον πάγκο του, επειδή έχει ευαισθησίες όσο κανένας άλλος (όποτε τον χρειάστηκαν παιδιά και ενήλικες που είχαν ανάγκη ήταν δίπλα τους με πράξεις), και επειδή έχει λόγο και μπέσα, ότι δηλαδή σπανίζει στις ημέρες μας, εγώ είμαι δίπλα στο Δημήτρη Μουλιάτο, γιατί γνωρίζω πως εκείνος ήταν δίπλα μου σε ότι του ζήτησα και ποτέ δεν ήταν κάτι που αφορούσε τη δική μου οικογένεια αλλά το κοινωνικό καλό με πράξεις αλληλεγγύης. Όσοι θα θέλατε να αναβαθμιστούν οι Λαϊκές Αγορές, και να φροντίζουν ακόμα περισσότερο το συνάνθρωπο είσαστε καλεσμένοι στην αυριανή εκδήλωση του κ. Μουλιάτου.
ΥΓ. Ο άνθρωπος φαίνεται στην ανάγκη της στιγμής, και ο Δημήτρης Μουλιάτος τότε, ήταν ο μόνος που σήκωσε το τηλέφωνο και έκανε αυτό που του ζητήθηκε από την άλλη γραμμή. Κάποιοι άλλοι περίμεναν τις αποφάσεις των συμβουλίων... Μέχρι και σήμερα...
Και το βασικότερο... Ο ίδιος είναι αυτός που προτείνει πρόγραμμα για ά