Τελευταία ενημέρωση 18:42, 20 Αυγ 2019

ΚΕΔΕ:«Η επαναλαμβανόμενη αναφορά δεν υπηρετεί την αλήθεια»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας με νέα της ανακοίνωση προχώρησε σε άμεση απάντηση δημοσιεύματος του ειδησεογραφικού portal «pitsounicity.gr» τονίζοντας ότι  η επαναλαμβανόμενη  διαρκής αναφορά σε ένα ζήτημα που πραγματικά δεν υφίσταται, δεν υπηρετεί την αλήθεια:. 

Στην ανακοίνωση που υπογράφει ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ Ευάγγελος Πάνου αναφέρονται τα εξής:«Είμαι αναγκασμένος να επανέλθω στο ζήτημα που ανέδειξε η ιστοσελίδα σας σχετικά με τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που αφορούν την ΚΕΔΕ.

Κι αυτό γιατί αν και ως Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ σας απάντησα άμεσα, με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο για το τι ακριβώς ισχύει με το διαγωνισμό για την παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας, διαπιστώνω ότι εμμένετε θέτοντας νέα ερωτήματα, τα οποία έχουν ήδη απαντηθεί.

Σε αυτή την περίεργη εμμονή, που κατά την άποψη μου υποκρύπτει άλλες σκοπιμότητες, θα σας απαντήσω με την ίδια ειλικρίνεια και κατηγορηματικότητα.

Πρώτον, θα σας επαναλάβω ότι δεν έχει δοθεί σε κανέναν Δήμαρχο καμία συσκευή μεγάλης αξίας, όπως αναληθώς αναφέρατε στην αρχική σας ανάρτηση. Αν επιμένετε σε αυτή την άποψη, σας προκαλώ να μας πείτε ποιοι είναι οι Δήμαρχοι που πήραν στα χέρια τους αυτές τις συσκευές. Όχι αόριστα, αλλά με ονοματεπώνυμα.

Δεύτερον, μιλήσατε για πανάκριβες συσκευές, αξίας 1000 ευρώ, που μοιράστηκαν σε συγκεκριμένους Δημάρχους. Σας λέω κατηγορηματικά ότι δεν δόθηκαν ποτέ συσκευές αυτής της αξίας, σε κανένα Δήμαρχο. Οι συσκευές που δόθηκαν, ήταν πολύ μικρότερης αξίας κι ήταν δωρεάν παροχή, της αναδόχου εταιρείας. Αν επιμένετε στην αρχική σας άποψη, σας προκαλώ να μας πείτε ποιες είναι αυτές οι συσκευές.

Τρίτον, αναφέρατε στη νέα σας ανάρτηση τα ονόματα δύο μελών του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, τα οποία ρωτήθηκαν αν πήραν αυτή την ακριβή , κατά τους ισχυρισμούς σας συσκευή. Πολύ σωστά και οι δύο σας απήντησαν ότι δεν πήραν ποτέ μια τέτοια συσκευή. Και δεν ήταν δυνατόν να πάρουν, αφού ποτέ δεν δόθηκε σε κανέναν. Στον έναν από τους δύο, δόθηκε πράγματι μια συσκευή, που μας παραχωρήθηκε δωρεάν από τον ανάδοχο, η οποία ασφαλώς δεν ήταν της αξίας που εσείς αναφέρετε, αλλά πολύ χαμηλότερης αξίας.

Θεωρώ ότι η επαναλαμβανόμενη από πλευράς σας διαρκής αναφορά σε ένα ζήτημα που πραγματικά δεν υφίσταται, δεν υπηρετεί την αλήθεια.

Αντίθετα, προσβάλλει τις υπηρεσίες της ΚΕΔΕ, τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας  των οποίων οφείλω να υπερασπιστώ και να διαφυλάξω από κακόβουλα σχόλια, με κάθε νόμιμο τρόπο».

 

 

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Ξεκίνησε προετοιμασία
Fentagin:«Καλό ταξίδι Κουκ»!

Fentagin:«Καλό ταξίδι Κουκ»!

19 Αυγ 2019 Φίλαθλοι

Τα τυπικά για Ανδρούτσο

Τα τυπικά για Ανδρούτσο

19 Αυγ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Στα Γιάννινα το βασικό στάδιο

Στα Γιάννινα το βασικό στάδιο

19 Αυγ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Πρεμιέρα με όνειρα και Ευρώπη!

Πρεμιέρα με όνειρα και Ευρώπη!

19 Αυγ 2019 ΓΣ Περιστερίου

Φιλικό αύριο με Διαγόρα Ρόδου

Φιλικό αύριο με Διαγόρα Ρόδου

19 Αυγ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Τρείς απουσίες η προετοιμασία

Τρείς απουσίες η προετοιμασία

17 Αυγ 2019 Άγιος Ιερόθεος

Τι ισχύει για Ρισβάνη!

Τι ισχύει για Ρισβάνη!

17 Αυγ 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας