Τελευταία ενημέρωση 19:22, 24 Ιουν 2019

Απίστευτο! Έπεσε μαύρο για ένα τίποτα!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Τα λόγια περιττεύουν γιατί πολλές φορές οι λέξεις χάνουν το νόημα τους. Για ένα τίποτα κυριολεκτικά το κλειστό της Τζον Κένεντι μετατράπηκε σε ροντέο στο 33' του αγώνα ανάμεσα στο Περιστέρι με τον Άρη και οι φίλαθλοι έγιναν μάρτυρες μιας δυσάρεστης κατάστασης που καρφίτσωσε απόψε την πόλη μας πάνω στο χάρτη της Ελλάδας άνευ λόγους και αιτίας.

Μέχρι το 33' χαιρόσουν το ματς, μέχρι που ένα «γινάτι», μια κουβέντα που έφερε την άλλη οδήγησε «οπαδούς» να πετούν καρέκλες, μπουκάλια και ότι άλλο έβρισκαν μπροστά τους. Την  ίδια ώρα οι γονείς προσπαθούσαν να πάρουν τα παιδιά τους, οι συγγενείς των παικτών του ΓΣΠ που ήταν στα επίσημα να τρέχουν αλλόφρονες, τον Βασιλόπουλο να ανεβαίνει στην κερκίδα μπας και ηρεμήσει τα πράγματα και τους περισσότερους αθλητές του ΓΣΠ να πηγαίνουν στην κερκίδα με τα δεκάδες παιδιά για να τα ενθαρρύνουν, να τους φτιάξουν τη ψυχολογία.

Γιατί αυτά τα παιδιά θα είναι οι επόμενες γενιές φιλάθλων και αλίμονο αν δεν τα φέρουμε ξανά στο κλειστό. Με αυτά και με αυτά το ματς διακόπηκε, οι διαιτητές ζήτησαν εκκένωση του ματς, τα ΜΑΤ στην προσπάθεια τους να πολιορκήσουν τους φιλάθλους τους Άρη τους έστελναν προς τη μεγάλη μάζα των ανυπεράσπιστων φιλάθλων, πάλι καλά να λέμε αλλά ποτέ ξανά!

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Μάρτιος 2019 21:15
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και όμως της Άγριας Δύσης σε αυτό το κλειστό! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας