Εκτύπωση αυτής της σελίδας

45 αθλητές-80 μετάλλια στο Χειμερινό Τεχνικης!

Κατηγορία Γλαύκος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μία εξαιρετική εμφάνιση για μία ακόμη χρονιά, ολοκληρώθηκε το Χειμερινό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδος για τον Γλαύκο, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά. 

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν 297 αθλητές, -τριες από 16 σωματεία. Ο Γλαύκος  συμμετείχε με 45 αθλητές οι οποίοι κατάκτησαν  συνολικά 80 μετάλλια, εκ των οποίων 24 χρυσά , 36 ασημένια και 20 χάλκινα. Επίσης είχε 55 θέσεις σε οχτάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι 45 αθλητές του Γλαύκου Περιστερίου, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν,  σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις για την εποχή, αναδεικνύοντας έτσι την καθημερινή δουλειά που γίνεται προσέχοντας πάντοτε τις υποδομές του, ξεκινώντας πάντοτε από τις μικρές κατηγορίες.

  Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο, στις επιδόσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Βασίλη Κολιπέτρη, ο οποίος κατάφερε  να «πιάσει» τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων –Νεανίδων της Κωνσταντινούπολης.  Ο Βασίλης έπιασε τα όρια στα 100μ. επιφάνεια με χρόνο 38:07 και στα 200μ. επιφάνεια με χρόνο 01:27:02 και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τα χρώματα της εθνικής, αλλά και την ομάδα, που τον στηρίζει σε κάθε του προσπάθεια.