Τελευταία ενημέρωση 23:06, 19 Απρ 2024

Με την ποιότητα και φινέτσα της «Kirifidis Collection» ντύνεται ο ΓΣΠ!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η εταιρία ανδρικής ένδυσης «Kirifidis collection» του περιστεριώτη επιχειρηματία Γιώργου Κυριφίδη με παράδοση χρόνων στην πόλη μας θα ντύσει φέτος με την ποιότητα και φινέτσα των κουστουμιών της το προπονητικό επιτελείο και τους συνεργάτες του Πεδουλάκη που θα έχουν θέση στον πάγκο του ΓΣΠ στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

«Ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρία “KIRIFIDIS” που θα αναλάβει την ένδυση και υπόδηση του προπονητικού επιτελείου και των συνεργατών της ομάδας που θα έχουν θέση στον πάγκο. Ο Γιώργος Κυριφίδης, “γράφει” εδώ και αρκετά χρόνια, τη δική του Ιστορία στον τομέα του, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην αγορά του Περιστερίου και όχι μόνο.

«Από την στιγμή που οι άνθρωποι της ΚΑΕ, μου έκαναν την πρόταση να ντύσω το Περιστέρι στην επιστροφή του στην Α1, ένιωσα και νιώθω πολύ μεγάλη συγκίνηση. Τόσο με τον κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη, όσο και με κάποια από τα στελέχη της ομάδας, με δένει πολύχρονη φιλία και κοινές αναμνήσεις! Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να δω, λοιπόν, τους ανθρώπους της ομάδας να φορούν τα ρούχα μου και είμαι σίγουρος ότι θα ζήσουμε ξανά στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος, με το Περιστέρι μας, να μεγαλουργεί στην Α1!» τόνισε ο Γιώργος Κυριφίδης.

Επισκεφθείτε πατώντας εδώ την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας που συνεργάζεται με σημαντικούς οίκους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού: http://www.kirifidis.gr/andrika-rouxa/

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτέμβριος 2018 21:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Κρέμασε» τα μποτάκια του ο Παπαμακάριος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας