Τελευταία ενημέρωση 16:39, 20 Απρ 2024

Fentagin:«Στήριξη στο πόλο μέχρι τέλος»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η στήριξη στο τμήμα water polo του ΓΣΠ και η άνοδος του στην Α1 κατηγορία είναι το επόμενο μεγάλο κίνητρο για τους οργανωμένους φιλάθλους Fentagin.

Σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα εξής:

«Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο γέρακας έγινε ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Το Σάββατο στον πρώτο αγώνα της Β' φάσης για την άνοδο στην Α'1, η ομάδα με ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ εμφάνιση συνέτριψε τον νηρέα γέρακα με σκορ 11-2 δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στον όμιλο.

Την Κυριακή η ομάδα στον πρωινό αγώνα που έδωσε απέναντι στον οφθ επικράτησε με σκορ 12-10. Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος όμως οι παίχτες του Αρσένη Μαρούλη με ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ ψυχή κατάφεραν να επιβληθούν και να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την 4αδα των πλευ οφ. Στον απογευματινό και τελευταίο αγώνα η ομάδα αντιμετώπισε τον αρη. Ο πρεσβευτής της πόλης μας επιβλήθηκε απο την αρχή του αγώνα και με σκορ 3-9 έκανε το 3 στα 3. Η ομάδα πέρασε αήττητη απο την Β φάση με ξανά πρωτιά στον όμιλο και περιμένει τώρα την πάτρα στην 4αδα της τελικής φάσης της Α'2.

Ο κόσμος έδωσε το παρών, ακολούθησε την ομάδα παρά τις δύσκολες συνθήκες και φώναξε για το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. Στήριξη στην ομάδα που μας κάνει υπερήφανους μέχρι το τέλος».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 17:00
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Η Χωράφα να θυμίζει κλειστό»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας