Τελευταία ενημέρωση 19:23, 25 Φεβ 2018

Το «ευχαριστώ» σε αυτούς που φεύγουν!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Πολλές φορές οι λεπτομέρειες είναι αυτές που σε κάνουν να διαφέρεις από όλους τους υπόλοιπους και να γίνεσαι καλύτερος! Έχουμε δει παιχνίδια να κερδίζονται στις  λεπτομέρειες που είχε στην διάθεσή του ο αντίπαλος ... και σήμερα για ακόμα μία φορά είδαμε μία από αυτές τις λεπτομέρειες που καταδεικνύουν τη διαφορά φιλοσοφίας, το υψηλό επίπεδο και της «υγείας»  που χαρακτηρίζει το τμήμα water polo του ΓΣΠ

Με την ανακοίνωση του αγωνιστικού ρόστερ της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ, αναρτήθηκε στην ομάδα του Facebook «Το Περιστέρι παίζει ... WaterPolo» από τον διαχειριστή της Γιάννη Φέγγο, ένα ευχαριστήριο μήνυμα για τους αθλητές που φέτος δεν θα αγωνιστούν στην ΟΜΑΔΑ του Περιστερίου:

 Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φέγγος γράφει τα εξής: ««Με την ανακοίνωση του Roster της ανδρικής μας ΟΜΑΔΑΣ να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που στήριξαν την προσπάθεια του ΓΣΠ τα προηγούμενα χρόνια και δεν θα βρίσκονται μαζί μας στην φετινή αγωνιστική προσπάθεια!

Όλοι τους είναι αθλητές με ήθος και περηφάνια και βοήθησαν την υδατοσφαίρισή μας να ανέβει και να εδραιωθεί στην Α2!

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους :

1) Αντώνη Τσολακίδη

2) Γαβριήλ Γαβριηλίδη

3) Γιώργο Καλαμάρη

4) Γιώργο Μαργαρίτη

5) Χριστόφορο Σιράπογλου

 Με όλα αυτά τα παιδιά περάσαμε τις "Χαρές και τις Λύπες Μαζί" όπως και επίτασσε ο κώδικας της ΟΜΑΔΑΣ!

 Τους ευχόμαστε να είναι καλά, να παίζουν και να ευχαριστιούνται τον κάθε τους αγώνα, να πετύχουν στις προσπάθειες που αφορούν τις σπουδές και την προσωπική τους ζωή.

Μία Φορά Περιστέρι ... Πάντα Περιστέρι!». Οι μεγάλες ομάδες ξέρουν να αναγνωρίζουν ... και ο ΓΣΠ είναι μία ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Νοέμβριος 2017 21:34
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι Άνδρες μαθαίνουν τους αντιπάλους τους! »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας