Τελευταία ενημέρωση 11:05, 23 Απρ 2018

Λόης: «Απαίτηση για ανθρώπινα ωράρια»

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Πραγματοποιήθηκε χθες στο κολυμβητήριο της  Χωράφας η συγκέντρωση γονέων της Ανδρικής Υδατοσφαίρισης του ΓΣΠ.

Ο εκ των εφόρων του τμήματος Βασίλης Λόης (στη φωτό αριστερά) σε ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

«Στη συγκέντρωση γονέων της Ανδρικής Υδατοσφαίρισης εχθές Τετάρτη 18/5 που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Περιστερίου , παραβρέθηκαν αρκετοί από τους γονείς των αθλητών μας. Όσοι μίλησαν εκεί καθώς και όσοι μίλησαν μετά στα πηγαδάκια που ακολούθησαν δήλωσαν την απαίτησή τους για ανθρώπινα ωράρια για τα παιδιά της υδατοσφαίρισης και χώρους για να αναπτυχθεί το άθλημα. Σε έναν δήμο που από ότι φαίνεται κωφεύει στις ανάγκες για το πόλο του Γ.Σ.Π. αλλά δεν κωφεύει και στ...ην διάθεση να προκαλέσει. Αυτή ήταν η αίσθηση πολλών από εμάς όταν πήρε τον λόγο ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Περιστερίου κ. Τάσος Θεοδωράκος , γονιός μικρού (το μικρού το τονίζω) αθλητή μας που μας είπε ότι :

1. Το πόλο δεν θα μπει στο νέο κολυμβητήριο του Λόφου
2. Το σπορ που κάνουμε είναι ακριβό και αυτά που δίνουμε στον Δήμο ως τμήμα είναι λίγα και θα πρέπει να δώσουμε παραπάνω .
3. Θα πρέπει να πληρώσουμε εμείς – οι σύλλογοι – καθαρίστριες για να είναι καθαρά τα αποδυτήρια και να μην αναγκάζονται τα παιδιά να κάνουν την ανάγκη τους σε λερωμένες από ακαθαρσίες τουαλέτες.
4. Δεν θα έπρεπε να κάνουμε πλάνα ανόδου στην Α2 και Α1 από την στιγμή που δεν είχαμε διασφαλίσει χώρους για προπόνηση.
5. Στα θέματα που αφορούν δημοτικούς υπαλλήλους που δεν λειτούργησαν απέναντι στους δημότες όπως θα έπρεπε δεν θα έπρεπε να το συζητήσουμε απλά με την Δημοτική αρχή , αλλά να κάνουμε επίσημη γραπτή καταγγελία.

Δεν θα μπορούσα να το πιστέψω αν δεν το έβλεπα ότι σε αυτές τις μέρες που ανακοινώνονται επιπλέον φορολογικά μέτρα, όταν παιδιά στο Περιστέρι δεν μπορούν να πληρώσουν το μαγιό τους , όταν υπάρχουν 2.000.000 άνεργοι , ο πατέρας Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωράκος λέει ότι για να αναπτυχθεί το πόλο, για να κολυμπάνε με ασφάλεια και υγιεινή τα παιδιά του Περιστερίου θα πρέπει να πληρώσουν και άλλα! Και αυτά τα παιδιά , μαζί σε αυτά και το δικό του , να μην κάνουν όνειρα και σχέδια για μία μεγάλη υδατοσφαίριση στην πόλη του Περιστερίου ... γιατί τα όνειρά τους θα πρέπει να τα «εγκρίνει» πρώτα ο Δήμαρχος. Όταν για όλους τους υπόλοιπους δημότες τα πάντα είναι δωρεάν και ανεβαίνουν και καθημερινά σχεδόν στις επικοινωνίες του Δήμου.

Αθλητισμός και Πολιτισμός η αιχμή του δόρατος στην πόλη μας έλεγε ο Δήμαρχος και η ομάδα του. Αλλά ένα άθλημα που τιμά την πόλη το σκοτώνουν με την στάση τους ...

Τάσο Θεοδωράκο σε ψηφίσαμε για να δίνεις λύσεις και όχι για να μας λες τις απόψεις του Δημάρχου σε συγκεντρώσεις γονέων .

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 21:46
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κουβέντα για Ατρόμητο, κεραυνοί για Αστέρα »
Brizolakia
Top Sound
Hatzi
Coffee Lab
κέντρα ξένων γλωσσών Δραμισιώτη
Μπακαράς
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας