Τελευταία ενημέρωση 22:35, 16 Απρ 2024

Μουζάκη:«Θεμέλιος λίθος οι υποδομές»!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ζωγραφισμένη στα χείλη των ανθρώπων του Γυναικείου τμήματος του Ατρόμητου είναι η ικανοποίηση για τον απολογισμό της περιόδου 2017-18 που ανήκει πια στο παρελθόν.

Το «κομμάτι» των υποδομών παραμένει  προταιρεοτητα της ομαδας ωστόσο όπως τονίζει η Στέλλα Μουζάκη στο perisrteisports.gr: «Ο προγραμματισμός προχωράει με τη δημιουργια της 2ης ομαδας στην οποια θα ετοιμαζονται τα κοριτσια, θα παιρνουν τις εμπειριες τους για να μπορεσουν να δοκιμαστούν στην πορεία στο υψηλότερο επιπεδο. Υπάρχουν ηδη παιδια τα οποια πιστευούμε οτι σύντομα θα δωσουν και εκεινα το στιγμα τους στο γυναικειο ποδοσφαιρο. Βασικο μελημα της ομαδας μας ειναι να εμπλουτιζεται».

Η Υπεύθυνη της Γυναικείας Ομάδας σχολίασε ακόμη το  ταξιδι στη Γερμανια ως καλεσμένη της Σάαρμπριγκεν λέγοντας ότι:«Ήταν ενα μοναδικο προνομιο οπως και η συνεργασια με ενα τοσο ισχυρό συλλογο υψηλου επιπεδου. Ειδα πολλα πραγματα και αμεσος στοχος ειναι η επισκεψη της ομαδας με ολο της το δυναμικο».

Και η Μουζάκη κατέληξε ως εξής: «Ηδη εχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επομενης σεζον τοσο για την 1η ομαδα οπου οι προσθηκες θα ειναι προσεκτικες και στοχευμένες πάνω στα μειονεκτηματα της ομαδας , οσο και για τα τμηματα υποδομης που ηταν, ειναι και θα ειναι παντα ο θεμέλιος λίθος του οικοδομηματος μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το καλύτερο φιλικό! Μπαμπάδες VS κοριτσιών! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας