Τελευταία ενημέρωση 10:43, 19 Απρ 2024

«Στοπ» από την ΑΕΛ στο Ρουφ η Κ19!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χαμηλή πτήση πραγματοποίησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ατρόμητος Κ19 καθώς ηττήθηκε με σκορ 1-0 από την αντίστοιχη της Λάρισας σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο του Ρουφ.

Οι παίκτες του «αστεριού» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το καλό τους α' ημίχρονο χάνοντας τρεις μεγάλες ευκαιρίες και παίζοντας καλύτερα από την ΑΕΛ που βρήκε δίχτυα στο 33' με τον Δακτίλη στη δεύτερη επίσκεψη τους (την πρώτη φάση την «έβγαλε» ο Μανδάς) και πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η απόδοση του Ατρόμητου κυμάνθηκε στην μετριότητα σε συνδυασμό με την έντονη ζέστη που επηρέασε τις προσπάθειες των παικτών και η Λάρισα που απειλήθηκε μόνο προς το τέλος κατάφερε σχετικά άνετα να κρατήσει και να πανηγυρίσει στο τέλος τη νίκη σε ένα παιχνίδι που βάσει εικόνας το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν αναμφισβήτητα η ισοπαλία.

Toν αγώνα παρακολούθησε ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Γιώργος Κορακάκης.

Ξεκίνησαν για την ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν οι: Μανδάς, Πολίτης, Πετσίτης,. Ανδριόπουλος, Λώλος,Ιμέρι, Νταούλιας, Τριμμάτης, Ρούνης Βιταλιώτης, Τσακίρης.

Έπαιξαν και οι: Χριστόπουλος, Ξενοπανάγος, Σάσσαλος. Την 18αδα συμπλήρωσαν οι Σάλτας, Δακτυλίδης, Λεόπουλος,  Κυριφίδης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 22 Σεπτέμβριος 2018 16:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο καλύτερος φετινός Ατρόμητος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας