Τελευταία ενημέρωση 18:59, 18 Απρ 2024

Ο Κάργιαννης νέος προπονητής στην Ακαδημία!

Κατηγορία ΑΕΚ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H ΑΕΚ Περιστερίου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της  με τον προπονητή  Γιάννη Κάργιαννη ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση: του τμήματος των Κορασίδων, του τμήματος των Παμπαίδων 2004 και του τμήματος της Ακαδημίας Κοριτσιών.

 Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. ΚΑΡΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ έχει διατελέσει προπονητής στα σωματεία: Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, Κόροιβος Αγ.Αναργύρων, ΑΟΚ Χαλανδρίου, ΠΑΚ Χαλανδριου, Φίλιππος Περιστερίου, Δάφνη Δαφνίου, ΑΣ Κορυδαλλού, Ίρις Πετρούπολης και  Ολυμπιάδα Πετρούπολης ενώ έχει περάσει απ'όλες τις ηλικιακές βαθμίδες σε ανδρικό και γυναικείο επίπεδο.

Η πείρα του σε συνδυασμό με τις γνώσεις του και το ήθος του μαζί με την αγάπη του για το μπάσκετ και ειδικά για τα παιδιά θα φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τον Σύλλογο μας.

Με την έλευση του κ.ΚΑΡΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ενισχύει το προπονητικό του επιτελείο επενδύοντας έτσι σε ανθρώπους που θα ανεβάσουν το επίπεδο του προπονητικού έργου που γίνεται στις ακαδημίες μπάσκετ σου Συλλόγου μας.

Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εύχεται στον κ. ΚΑΡΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ καλή σεζόν και μια μακροχρόνια συνεργασία του εν λόγω προπονητή με τον Σύλλογο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρεμιέρα αύριο για Άνδρες και Γυναίκες »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας