Τελευταία ενημέρωση 04:27, 18 Απρ 2024

Κάναντι:«Μας κόστισαν οι ευκαιρίες»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε στην τοποθέτηση του Νταμίρ Κάναντι, μετά την ήττα του Ατρόμητου από τον Παναθηναϊκό. Με τον Αυστριακό τεχνικό να μην είναι ικανοποιημένος από το 1-0, να... αποφεύγει την συζήτηση για τα μεταγραφικά, αλλά να μην λησμονεί να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που γίνεται στο «τριφύλλι»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάναντι στη συνέντευξη Τύοου:

Για το σημερινό ματς: «Φυσικά μετά τη σημερινή ήττα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο δυστυχώς δεν ήρθε. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη, χάναμε πολύ εύκολα τη μπάλα, το οποίο μας κόστισε. Είχαμε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούμε με τον Γιαννούλη και μετά την λάθος τοποθέτηση των Ρισβάνη και Σάκιτς, που έδωσε το πολύ ωραίο γκολ στον αντίπαλο. Πρέπει να του πούμε συγχαρητήρια για το γκολ, αλλά αυτό έγινε από λάθος μας. Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και μπήκαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, χάσαμε τη μεγαλύτερη μας ευκαιρία από τα 11 βήματα ενώ είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, όπως το δοκάρι του Μπουσούλατζιτς αλλά δεν ήρθε το γκολ κι έτσι έμεινε το 1-0 μέχρι το τέλος».

Για το αν η ομάδα του είναι κουρασμένη κι ενδεχομένως να βοηθηθεί από κάποια μεταγραφή: «Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα κούρασης. Και οι δύο ομάδες έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, εμείς δείξαμε την ποιότητά μας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίξαμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο αυτό πρέπει να κρατήσουμε και να συνεχίσουμε».

Για τις μεταγραφές: «Εστιάζουμε στα δύο ματς που μένουν ως το τέλος της χρονιάς. Πρέπει να πάρουμε και το ματς για το Κύπελλο και το επόμενο στην Κρήτη. Εκεί εστιάζουμε και μετά θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή».

Για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού: «Το βλέπω πολύ θετικά όλο αυτό. Έχει ένα εκπληκτικό προπονητή με πολύ καλή φιλοσοφία. Βλέπουμε παίκτες γενναίους, με σωστή τακτική στο γήπεδο και παίκτες που έρχονται από την ακαδημία και κάνουν μια καταπληκτική προσπάθεια. Είναι στον σωστό δρόμο».

Για το τι έλειψε από την ομάδα του για να πάρει τη νίκη: «Νομίζω το θέμα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες που μας κόστισαν πολύ. Ειδικά το πέναλτι. Είχε και την ευκαιρία ο Κουλούρης, είχαμε και το δοκάρι στο τέλος».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 23:25
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας