Τελευταία ενημέρωση 14:02, 19 Απρ 2024

To «αστέρι» του Ατρόμητου με ψυχή και με φωνή (video)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Aυτό το αστέρι που βλέπετε  στη φωτό («τραβηγμένο» από ψηλά) δεν είναι άψυχο, δεν είναι «νεκρό». Είναι ένα αστέρι διαφορετικό που έχει και ψυχή, έχει και φωνή!.

Είναι το αστέρι που σχημάτισαν νεαροί ποδοσφαιριστές και οι προπονητές που συμμετείχαν στο 4ο τουρνουά του δικτύου σχολών Ατρόμητου που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο πανέμορφο Ναύπλιο. Είναι το αστέρι του Ατρόμητου που επισφράγισε μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση του δικτύου σχολών που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αξέχαστου «εργάτη» των Ακαδημιών της ΠΑΕ Ατρόμητος Τάκη Μιχαλέτου.

Στην τελετή λήξης (video) παραβρέθηκε και τιμήθηκε η Βιργανία Μιχαλέτου, σύζυγος του εκλιπόντος παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα από το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Σίμο Συμεωνίδη.

Για την σημαντική τους συμβολή στην επιτυχία του τουρνουά τιμήθηκαν επίσης:

---Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος έλαβε από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και μια φανέλα του Ατρόμητου με το όνομα του.

--- ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ναύπλιο ΄98 Χρήστος Δημόπουλος.

--- Η Ακαδημία Family Sports Άργους για την συνεχή παρουσία του στα τουρνουά.

--- Ο Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟ Μυκόνου Μάκης Πούλος για το ήθος, την εξαιρετική δουλειά και την συνεργασία του με το δίκτυο σχολών Ατρόμητου.

--- Ο συνεργάτης του δικτύου και «μετρ» στην διεξαγωγή τουρνουά Γιώργος Φίλος.

---- Ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου Νίκος Δακτυλίδης.

Από εκεί και πέρα:

Ο Πανελλήνιος Καρδίτσας κατέκτησε και τις δύο 1ες θέσεις στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων.  Η ακαδημία Ναυπλίου '98 κατέκτησε τη 2η θέση στους Παίδες και η Family Sports Άργους τη 2η θέση στους Παμπαίδες. Ο Τέλλος Άγρας αναδείχθηκε 3ος στους Παίδες και η Μύκονος 3η στους Παμπαίδες.

Το Fair Play Παίδων κατέκτησε η Μύκονος και το Fair Play Παμπαίδων η Ακαδημία Ναυπλίου ’98.

1ος σκόρερ Παίδων αναδείχθηκε ο Καραγιάννης του Πανελλήνιου Καρδίτσας και 1ος σκόρερ Παμπαίδων ο Καραργύρης από την  Family Sports Άργους

Πολυτιμότερος παίκτης στους Παίδες αναδείχθηκε ο Οικονόμου του Πανελλήνιου και στους Παμπαίδες ο Τσιφούτης της Μυκόνου.

Καλύτερος τερματοφύλακας στους Παίδες ο Λάππας του Τέλλου Άγρα και στους Παμπαίδες ο Μπέλερης του Πανελλήνιου Καρδίτσας.

Ο Τόλης Αποστόλου εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο για την αμέριστη συμπαράσταση, την Ακαδημία Ναύπλιο '98 και ιδιαίτερα τους Χρήστο Δημόπουλο, Σταύρο Λαμπρούση για τη βοήθεια τους και το προσωπικό του ξενοδοχείου «Αμαλία» για την άριστη φιλοξενία.

 

   
 
   
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 17:08
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του για οργανωτή »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας