Τελευταία ενημέρωση 10:33, 18 Απρ 2024

Παίρνει Βασιλόπουλο αλλά και Αμερικανό!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Βασιλόπουλου αλλά κι ενός ακόμη Αμερικανού βρίσκεται ο ΓΣΠ ο οποίος αν υλοποιήσει τις μεταγραφές αυτές θέτει τις βάσεις όχι απλά για μια άνετη παραμονή αλλά για μια θέση μέσα στην πρώτη 6αδα ή 7αδα της Α1 κατηγορίας στη νέα σεζόν.

Σχετικά με τον Βασιλόπουλο, έχει ενημερωθεί από την ΑΕΚ ότι δεν είναι στα πλάνα του Λούκα Μπάνκι κι έχει ουσιαστικά συμφωνήσει σε όλα με το Περιστέρι για την υπογραφή συμβολαίου δύο ετών.

Ο Βασιλόπουλος ξεκίνησε την περσινή αγωνιστική περίοδο στον Άρη, αλλά στα μέσα αυτής μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, με την οποία στέφθηκε μάλιστα πρωταθλητής Ευρώπης, αλλά και κυπελλούχος Ελλάδας.

Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία, ξεχωριστό ταλέντο, αλλά και μεγάλο προσωπικό αγώνα, καθώς άφησε πίσω του σοβαρούς τραυματισμούς και από το «μηδέν» ουσιαστικά κατάφερε να επανέλθει στο κορυφαίο επίπεδο και να επιστρέψει στην εθνική ομάδα, με την οποία συμμετέχει στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Όσον αφορά το όνομα του Αμερικανού κρατείται μυστικό ως επτασφράγιστο μυστικό και πολύ σωστά από τη διοίκηση του ΓΣΠ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ακόμη καλύτερος από τον «καμικάζι» Χάροου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 15:04
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Δανεικός στη Δάφνη Δ. ο Γοργόνης! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας