Τελευταία ενημέρωση 14:44, 19 Αυγ 2017
Katonis
water polo | g.s.p.

Τα Δελφίνια στην κορυφή της Ελλάδας στην Τεχνική!

Κατηγορία Δελφίνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρωταθλητής Ελλάδας στη γενική κατηγορία αναδείχθηκαν τα Δελφίνια στο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΕΝ Τεχνικής Κολύμβησης  που διεξήχθη στο Βόλο (5-7 Μαΐου).

Το δελτίο τύπου της περιστεριώτικης ομάδας αναφέρει τα εξής:

   «Σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο υπήρξε πολύ έντονος συναγωνισμός, με τους υπόλοιπους συλλόγους που συμμετείχαν, καθώς όλοι παρουσιάστηκαν εμφανώς ενισχυμένοι αγωνιστικά, σε μία αγωνιστική χρονιά που κύλησε με πολλά προβλήματα και πολλούς τραυματισμούς, ο σύλλογός μας παρουσιάστηκε πολύ δυνατός και κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στη γενική κατηγορία.

   Πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας είναι ο Άκης Λιάπης και ο βοηθός του, Ανδρέας Αρχανιωτάκης καθώς και όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές του συλλόγου μας, οι οποίοι υπερέβαλλαν εαυτόν!!!

  Ο αθλητής μας Χρήστος Χριστοφορίδης έπιασε το όριο συμμετοχής για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών στην Πολωνία στα 400μ διπλά πέδιλα με επίδοσή 3:34.31.

   Ο Χρήστος, παρόλο που πληρούσε τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα, δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει την αποστολή λόγω ανειλημμένων Πανεπιστημιακών υποχρεώσεων.

   Όριο συμμετοχής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων -Νεανίδων έπιασαν ο Κωνσταντίνος Τερζανίδης στα 400μ επιφάνειας με χρόνο 3:12.06,ο Νίκος Παπαθεοδώρου στα 800μ. επιφάνειας με 6:39.39 και στα 400 μέτρα επιφάνειας με χρόνο 3:10.66 , & η Κωνσταντίνα Διονυσοπούλου στα 100μ επιφάνειας με επίδοση 42.63.

   Επιπλέον, με την ολοκλήρωση του Εθνικού πρωταθλήματος, ανακοινώθηκαν οι Εθνικές ομάδες Τεχνικής Κολύμβησης που θα μας εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών που θα διεξαχθεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας στις 2-9 Ιουλίου και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων που θα διεξαχθεί στο Τομσκ της Ρωσίας στις 31/7-7 Αυγούστου.

   Τον σύλλογο μας στο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ θα εκπροσωπήσουν η αθλήτρια Κτενά Σοφία καθώς και οι αθλητές Σταύρος Κουρλάκης και Στέφανος Αντωνιάδης.  Παράλληλα την συμμετοχή τους στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ/ΝΕΑΝΙΔΩΝ  εξασφάλισαν οι αθλητές του συλλόγου μας Νίκος Παπαθεοδώρου και Κώστας Τερζανίδης καθώς και οι αθλήτριες μας Κωνσταντίνα Διονυσοπούλου  και Αναστασία Γανέλλη.

   Πιο αναλυτικά, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ συμμετείχαν οι εξής αθλήτριες : Κτενά Σοφία, Διονυσοπούλου Κωνσταντίνα, Γανέλη Αναστασία, Μακριά Δέσποινα, Βασιλοπούλου Σίλια, Σκαλίδου Σμαράγδα, Δελότη Ειρήνη, Ξιάρχου Αλεξάνδρα, Βραχλιώτη Χριστίνα-Αναστασία, Παπανικολάου Δήμητρα, Ζάκου Χριστίνα, Αδαμοπούλου Μαρίλη,  Παράσχου Μαρίνα, Κοσμοπούλου Όλγα και Κουράση Μαρίνα.

   Καθώς επίσης και οι αθλητές : Κουρλάκης Σταύρος, Χριστοφορίδης Χρήστος, Αντωνιάδης Στέφανος, Παπαθεοδώρου Νίκος, Τερζανίδης Κωνσταντίνος, Τσόντος Ευστράτιος, Σιδηρόπουλος Ανδρέας, Καραλίγκας Αντώνης, Τερζανίδης Χρήστος,  Τσιλικόχρυσος Νεκτάριος, Σανταμούρης Οδυσσέας, Τσουβαλάς Δημήτρης και Σκαλίδης Εμμανουήλ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μεγάλη επιτυχία η εσωτερική ημερίδα! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Ο Σάββας Ηλιάδης πάλι «ροσονέρι»!

Ο Σάββας Ηλιάδης πάλι «ροσονέρι»!

19 Αυγ 2017 ΑΟ Περιστερίου

Πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη

Πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη

19 Αυγ 2017 Ένωση Περιστερίου

Σούπερ περίπτωση ο Ρισβάνης!

Σούπερ περίπτωση ο Ρισβάνης!

19 Αυγ 2017 ΠΑΕ Ατρόμητος

Φιλικό στη Νέα Ιωνία η Κ17

Φιλικό στη Νέα Ιωνία η Κ17

18 Αυγ 2017 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας