Τελευταία ενημέρωση 01:56, 18 Απρ 2024

H ομάδα που δεν μας «χαλάει» στις ήττες της!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ετικέτες

Το ξέραμε ότι το έργο της ανδρικής ομάδας πόλο του ΓΣΠ για την παραμονή της στην Α1 ήταν εξαρχής πολύ δύσκολο, τώρα το διαπιστώνουμε σth πράξη αλλά σε κάθε περίπτωση και μόνο ότι βλέπουμε την ομάδα της πόλης μας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού πόλο θα είναι κάτι που σε βάθος χρόνου θα καταγραφεί με θετικό πρόσημο στην ιστορία. Από εκεί και πέρα άμα έρθει και η παραμονή θα είναι ευχής έργον.

Σήμερα η ομάδα του Κώστα Λεούδη υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Χωράφας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και ηττήθηκε με 3-7. Από τις ήττες που δεν πρόκειται να μας «χαλάσουν»!

Ο Δικέφαλος του Βορρά επέβαλε από το δεύτερο οκτάλεπτο τον ρυθμό του και με βασικό όπλο την άμυνα και σωστές επιθετικές επιλογές σε κρίσιμα σημεία, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, φτάνοντας εύκολα στη νίκη.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 1.12 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση (κόκκινη κάρτα) το Νο 6 του ΓΣ Περιστερίου Κουκουμάκης Κωνσταντίνος για βιαιοπραγία (γρονθοκόπησε το Νο 8 Καρούντζο του ΠΑΟΚ)". Έτσι σ' αυτό το τελευταίο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο.

 

Οκτάλεπτα: 1-1, 0-1, 1-3, 1-2.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 1, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ, Γερακούδης, Κοκουμάκης, Σκαρπέλης, Φαναριώτογλου, Αγκόρτσας 1, Κλήμος, Φωκάς 1, Τσαγκάρης, Τσαλίκης, Γιαννουλάτος, Αμπατζής.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 1, Βοζίκης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 2, Παυλίδης, Σολεϊμανιπάκ, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Δεκέμβριος 2018 19:10
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Οι Μίνι Παίδες ήττα από ΠΑΟ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας