Τελευταία ενημέρωση 04:09, 20 Απρ 2024

Τέτοια «μαγική» χρονιά ούτε στα όνειρά μας!

Κατηγορία Editorial
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Άμα  πέρσι τέτοιο καιρό έβλεπε κάποιος όνειρο ότι το καλοκαίρι του 2018 το Περιστέρι θα είχε μια ομάδα στην Ευρώπη (Ατρόμητος) και δύο ομάδες στην Α1 του μπάσκετ και του πόλο (ΓΣΠ), το μόνο πράγμα που μπορούσε να κάνει μόλις ξυπνούσε ήταν να πάει να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπο, να σκεφθεί μέσα του «όνειρο ήταν» και να συνεχίσει στη δουλειά του... Τίποτα άλλο...

Τελικά η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη, τόσο συναρπαστική, τόσο άγνωστη που όλα γίνονται, ακόμη και τα πιο «τρελά» όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Και όταν γίνονται πραγματικότητα τα αντιμετωπίζεις σαν κάτι συνηθισμένο.....

Πέρσι τον Ιούνιο για παράδειγμα η νυν διοίκηση του ΓΣΠ που θα περάσει στην ιστορία σαν μια από τις πιο πετυχημένες της ιστορίας του, (θα ήταν η πιο πετυχημένη αν δεν είχαμε τις διοικήσεις που πήγαν την ομάδα στην Ευρώπη) προσπάθησε να...κερδίσει ένα χρόνο μέσα από μια συγχώνευση που ευτυχώς δεν έγινε με τον Φάρο Κερατσινίου και ευτυχώς ανακόπηκε από τους φιλάθλους. Και λέμε ευτυχώς γιατί η πορεία έδειξε ότι το όνομα της ομάδας θα άλλαζε και θα μας έλεγαν Φάρο Περιστερίου. Περασμένα ξεχασμένα, απλά τα αναφέρω για να καταδείξω που ήμασταν πέρσι και που είμαστε τώρα.

Η ίδια διοίκηση λοιπόν που θα την χαρακτήριζα η διοίκηση «Κότση-Πολέμη» μαζί με τα υπόλοιπα  μέλη της διοίκησης και βέβαια όσους εντός ή εκτός από το δικό τους μετερίζι έδωσαν τη «μάχη» τους για το καλό του συλλόγου, είναι αυτή που σήμερα ένα χρόνο μετά έφερε το μπάσκετ και το πόλο στα μεγάλα σαλόνια.

Για να μην κρυβόμαστε βέβαια πίσω από το δάκτυλο μας, το τμήμα του πόλο έχει τα θεματάκια του, μέχρι και τα like είναι διαιρεμένα, τουλάχιστον η πρόθεση ήταν κοινή και ο στόχος επίσης κοινός.

Τεράστια επιτυχία σε κάθε περίπτωση για τη διοίκηση του ΓΣΠ και σε μπάσκετ και σε πόλο  που δεν είναι τόσο εύκολη όσο ήρθε. Γιατί τίποτα δεν είναι εύκολο, τίποτα δεν γίνεται στην τύχη!. Και της αξίζουν συγχαρητήρια.

Στον Ατρόμητο από την άλλη πλευρά, η σταθερότητα και η ασφάλεια της διοίκησης Σπανού φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που κατά πολλούς μοιάζουν αναμενόμενα και δεδομένα αλλά δεν είναι...

Και δεν είναι, γιατί φθάνει για να ρίξει μια ματιά κανείς δίπλα μας, στις γειτονικές πόλεις για να καταλάβει΄ότι αυτό που για εμάς είναι δεδομένο για τους άλλους είναι φαντασίωση και ζήλια!.

Τέτοια «μαγική» χρονιά ούτε στα όνειρα μας και όμως πραγματική. Πρέπει όμως να την εκμεταλλευτούμε πρέπει η πόλη, οι ομάδες, ο κόσμος, να συνεχίσουν να δίνουν τον αγώνα τους για να κάνουμε επιτέλους πραγματικότητα το σύνθημα «υποστηρίζουμε τις ομάδες της πόλης μας»! Καλό καλοκαίρι!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Ιούλιος 2018 20:03
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Η πόλη αρχίζει να διώχνει το σοκ του αποκλεισμού! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας