Τελευταία ενημέρωση 12:41, 18 Απρ 2024

Χειροκρότησαν θερμά τον Πεδουλάκη!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ετικέτες

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού απέσπασε ο Αργύρης Πεδουλάκης, που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως προπονητής του Περιστερίου.

Οι φίλαθλοι των «πράσινων» δεν ξέχασαν τα όσα προσέφερε στο «τριφύλλι» (νταμπλ 2013 και κύπελλο 2014) και υποδέχθηκαν με θερμό χειροκρότημα τον πρώην προπονητή της ομάδας, που ανταπέδωσε όταν εμφανίστηκε στο παρκέ αλλά και όταν έγινε αναφορά του ονόματος του από τα μεγάφωνα.
«Είναι σχέσεις χρόνων σαν παίκτης και προπονητής. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Προσπαθώ να μην αφήνω το θυμικό και να μείνω επικεντρωμένος στο παιχνίδι. Είναι μία ευκαιρία για εμάς να πάρουμε εμπειρίες» δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV ο 54χρονος τεχνικός λίγα λεπτά πριν το τζάμπολ του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πεδουλάκης δήλωσε:«Ευχαριστώ τον κόσμο που δείχνει αναγνώριση στη δουλειά που κάναμε. Υπάρχει αμφίδρομη σχέση, έχω υπάρξει σαν παίκτης και προπονητής. Ευχαριστώ τον κόσμο. Είμαστε ομάδα με αρμονία στο διοικητικό κομμάτι, οι παίκτες έχουν καλή ατμόσφαιρα και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Θέλουμε να πάμε στη… δουλειά κάθε μέρα. Μας έχουν βοηθήσει και τα αποτελέσματα. Έχουμε την εμπειρία να μην μας αποπροσανατολίζουν τα καλά λόγια που λένε. Ξεκινήσαμε για να σωθούμε, με 500.000 αγωνιστικό μπάτζετ. Περάσαμε στο δεύτερο από τα τέσσερα επίπεδα. Είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ, κάποιοι σε μεσαίο επίπεδο και αυτοί που παλεύουν για να σωθούν. Εμείς θέλουμε να ανέβουμε στο δεύτερο επίπεδο και έχουμε δουλειά στην άμυνα. Τον σεβασμό δεν στον χαρίζει κανένας. Ό,τι δουλεύεις αυτά θα παρουσιάσεις».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 22:25
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πεδουλάκης:Τον σεβασμό δεν στον χαρίζει κανείς»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας