Τελευταία ενημέρωση 19:19, 18 Απρ 2024
Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νέα νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, κρατώντας όμως χαμηλούς τόνους αφού τόνισε ότι ο Ατρόμητος έχει να παίξει με όλους τους μεγάλους και τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το αποτέλεσμα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, έπρεπε να κερδίσουμε τον ΠΑΣ, κάτι που δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Επειδή είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Αλλά, νομίζω ότι από το 25΄και μετά τα πήγαμε πολύ καλά και δίκαια ήρθε το γκολ μας. Νομίζω ότι στο δεύτερο μέρος δίκαια πήραμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει το παιχνίδι και 2-0».
Για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΣ: «Δεν ξέρω εάν ήταν ή όχι, αλλά δεν θυμάμαι και τη φάση. Ο διαιτητής είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης και εμείς ήμασταν τυχεροί. Και για εμάς ήταν πέναλτι δύο εβδομάδες πριν που δεν δόθηκε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Για την αντιμετώπιση του ΠΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο: «Όπως είπαμε κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ δεν κέρδισε κανένα κόρνερ. Με τρεις στο κέντρο και δύο επιθετικούς μπροστά κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Για το αν αλλάζει ο στόχος του Ατρόμητου μετά από αυτό το καλό ξεκίνημα: «Ο Ατρόμητος έχει στόχο την Ευρώπη. Νομίζω ότι ακόμη είμαστε στην αρχή της σεζόν. Έχουμε ακόμη να παίξουμε με Αστέρα Τρίπολη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό... Είμαστε πολύ καλά τοποθετημένοι στον βαθμολογικό πίνακα. Και σήμερα ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που πρέπει να κερδίζουμε και αυτό είναι δύσκολο. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και για την υπομονή».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 00:07
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στις Εθνικές οι πέντε διεθνείς! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας