Τελευταία ενημέρωση 01:49, 19 Απρ 2024

«Πεντάσφαιρη» η Κ18 του Ηρακλή με Άρη Π!

Κατηγορία Ακαδημίες
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εύκολη υπόθεση αποδείχθηκε η σημερινή εξ αναβολής αγωνιστική υποχρέωση του τμήματος Κ – 18 του Ηρακλή καθώς υποχρέωσε τον Άρη Πετρούπολης στην 3η ήττα σε σύνολο 5 αγώνων.


Ο Ηρακλής εμφανίστηκε αποφασισμένος από το 1ο λεπτό του αγώνα παρόλο τις πολλαπλές απουσίες που είχε λόγω της ώρας διεξαγωγής του αγώνα.
Πέτυχε δυο γκολ στο 1ο ημίχρονο με τους Γκούντουβα Άρη και Δρουγουνάκη Γιάννη να σκοράρουν αντίστοιχα και να δείχνουν ότι θα " καθαρίσουν " από την αρχή την αναμέτρηση.
Στην συνέχεια  με το πόδι στο γκάζι και στην επανάληψη πέτυχε ακόμα τρια τέρματα με τους Μουντζουγιάννη Γιάννη, Γκούντουβα Άρη (δεύτερο γκολ) και Ζενέτο Παντελή και να δίνουν διαστάσεις θριάμβου στην νίκη (5-0)

Ηρακλής Περιστερίου: Γιάφαλης Κωνσταντίνος, Ζενέτος Παντελής, Πετρόχειλος Μπάμπης, Οικονομάκος Μιχάλης, Σιάρκας Αναστάσης, Καλογήρου Παναγιώτης, Δρουγουνάκης Γιάννης, Βαρδαραμάτος Σάββας, Στοινα Μάρκος, Γκούντουβας Άρης, Γρηγοράκος Ανδρέας.  Αγωνίσθηκαν και οι Μαγκίτσας Τάσος, Μουντζουγιάννης Γιάννης, Νατσάκος Βαγγέλης, Παπαποστόλου Παναγιώτης και Χάνα Άγγελος.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα της Ακαδημίας του Ιπποκράτη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Ροή Ειδήσεων

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

Δοκιμαστικά ο Φοίνικας

20 Μαϊ, 22:47 Ακαδημίες

Έκανε το «22 στα 23»

Έκανε το «22 στα 23»

23 Φεβ, 21:39 Ακαδημίες

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας