Τελευταία ενημέρωση 09:07, 18 Απρ 2024

Σφραγίδα Ατρόμητου στην Εθνική Νεανίδων!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα μεγάλη διάκριση που πιστοποιεί για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο του Γυναικείου τμήματος. 

Έξι παίκτριες του Ατρόμητου θα περάσουν την πόρτα της Εθνικής Νέων. Είναι οι  Ευαγγελία Καλδή, Νίκη Γεωργοπούλου, Ειρήνη Γατούδη, Αντωνία Κριεζή, Αικατερίνη Συρμή και Μαρία Βλασσοπούλου οι οποίες κλήθηκαν για να βρίσκονται στις 3 Ιανουαρίου στη  συγκέντρωση της Εθνικής Νεανίδων στη Γλυφάδα.

Η πρόεδρος της Γυναικείας Ομάδας Στέλλα Μουζάκη χαρακτηρίζει τιμή την κλήση έξι αθλητριών ωστόσο έχει και τις...ενστάσεις της:«Γνώμη μας είναι και κατόπιν συζήτησης με κάποιον υπεύθυνο της ΕΠΟ  που ειχαμε οτι την Περίοδο του Πρωταθλήματος δε πρέπει να γίνονται Προπονήσεις και  δε μπορούν να Καλούν κορίτσια και την άλλη μέρα να Παίζουν Σε Αγωνα Πρωταθλήματος. Και να έρχονται κτυπημένα ή Κουρασμενα. Πέρσι στερηθηκαμε Βασικότατη παιχτρια μας λόγω Χιαστου......Δεν εχουμε κανενα προβλημα και το ξαναλεω ειναι Τιμη μας σαν Ομαδα να στελεχωνουμε την Εθνικη....

Αρκει ομως να μην γινεται εις Βαρος της Ομαδας μας..... Ας το κοιταξουν λιγο....γιατι τα λεφτα που δαπανιζονται για την ομαδα μας ειναι παρα πολλα .........Και βγαίνουν από τη τσέπη μας γι αυτό και είμαστε κ εμείς παραπάνω απαιτητικοί απ ότι πρέπει σε ορισμένα θέματα...»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Νέες Ατρόμητου: Η αποστολή για Εθνικό! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας