Τελευταία ενημέρωση 12:30, 19 Απρ 2024

Και αδικία και βαριά ήττα στο Χαϊδάρι (4-1)

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο ΑΟ Περιστερίου για μια ακόμη φορά αδίκησε την προσπάθεια του και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο καθώς στο ντεμπούτο του Σάσσαλου στην τεχνική ηγεσία ηττήθηκε στο Χαϊδάρι από την τοπική ομάδα με το βαρύ 4-1 με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο χωρίς νίκη.

Οι «ροσονέρι» χτύπησαν το ματς στα ίσα μέχρι την στιγμή που ο διαιτητής Μαχαίρας τους...μαχαίρωσε με ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 35' (είδε χέρι ενώ η μπάλα χτύπησε στην κοιλιά του Γεωργακόπουλου) που μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαγκάρης.

Παρ' όλα αυτά μπήκε πολύ καλά και στην επανάληψη πιέζοντας για την ισοφάριση όμως πάλι ο Μαχαίρας στάθηκε εμπόδιο αρνούμενος να υποδείξει πέναλτι και σαν να μην έφθανε αυτό στο 63' με σουτ ο Τσαγκάρης να κάνει το 2-0 κι εκεί να τελειώσουν όλα.

Στο 74΄ο Χριστούλης, με τακουνάκι τροφοδότησε τον Μουρεζίνη, ο οποίος με άψογο πλασέ πέτυχε  το 3-0, ενώ στο 83′ λεπτό, ο Θεοδώρου, σημείωσε  από κοντά το 4-0.

Ο Όμιλος σημειώσε το γκολ της τιμής  ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα, με τον Τσοπανά.

Α.Ο. Χαϊδαρίου: Μίχος, Πλουμάτος, Ανταλής, Μηλιώνης, Κλουβάτος, Παππάς (81′ Γαλάνης), Τσαγκάρης, Χριστούλης, Καμπέρης (68′ Μουρεζίνης) , Κοπανάς (46′ Κοτσολάκος), Τσιρκινίδης (83΄ Θεοδώρου)

Α.Ο. Περιστερίου: Παπαδιώτης, Ντόκολας, Μπαλαρίνης, Μπούζας, Αννιτσάκης, Τσέργας, Λέτσι, Κουτσούκου, Ρέρρας, Ρίζος, Γεωργακόπουλος. Έπαιξαν και οι Λειβαδάς, Χατζής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μόνο να..κερδίσει έχει στον Ταύρο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας