Τελευταία ενημέρωση 08:30, 19 Απρ 2024

Η Κ15 έδωσε τη «μάχη» της με Παναθηναϊκό!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Από τα παιχνίδια που ακόμη και αυτός που χάνει τελικά στο τέλος της μέρας μόνο.... κερδίζει,  πρόσφεραν Ατρόμητος Κ15 και Παναθηναϊκός Κ15 στο φιλοθεάμον κοινό που γέμισε τις κερκίδες της Χωράφας για να παρακολουθήσει ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο μετρώντας εννιά συνεχόμενες νίκες επικρατώντας με σκορ 3-2 αλλά ο Ατρόμητος που  στάθηκε σαν ίσος προς ίσο θα μπορούσε κάλλιστα έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς να πάρει την ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι που έχασαν πέναλτι στο πέμπτο λεπτό προηγήθηκαν στο 16'. Ο Αγκούσι ισοφάρισε στο 66' αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα από εκτέλεση πέναλτι ο ΠΑΟ βρέθηκε πάλι μπροστά. Από εξαιρετική ενέργεια και σουτ του Μητρόπουλου στο 76' έγινε το 2-2.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ένα λεπτό πριν από τη λήξη ο Παναθηναϊκός πέτυχε το γκολ που του έδωσε τη νίκη.

Ο προπονητής Πέτρος Κοντοβράκης ξεκίνησε με τους Μπίμπα, Καρδάμη, Γκίνη, Πατσατζόγλου, Αρβανίτη, Κουτουλάκο, Καλαμάτα, Τσαντήλα, Ζαρκαλή, Αγκούσι. Έπιξαν και οι Καλαμάτας, Τσιάβος, Ζήκος, Μούτσης, Ρηγόπουλος, Μητρόπουλος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 16 Δεκέμβριος 2018 14:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Μαγική εικόνα» ή ήττα της Κ19 στο Κορωπί! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας