Τελευταία ενημέρωση 21:37, 16 Απρ 2024

Αναστασόπουλος:«Νεανική ομάδα κατ' επιλογή μας»!

Κατηγορία ΑΟ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο αθλητικό του κέντρο ο ΑΟ Περιστερίου.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης, Παναγιώτης Λύκος, Μαίρη Τσιώτα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Καλλιάφας, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Θανάσης Δημητρίου, Αλέξανδρος Πλέστης. Επίσης ο περιστεριώτης σύμβουλος της ΕΠΣΑ Ιωσήφ Ξυπνητός καθώς και ο Γιάννης Κυριακούλιας.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Περιστερίου Νίκος Αναστασόπουλος αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους τους συλλόγου και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες στους αθλητές στην σύντομη ομιλία τόνισε τα εξής:«Θέλω να ευχαριστήσω τη δημοτική αρχή γιατί χωρίς αυτήν δεν θα κάναμε τόσα έργα στο γήπεδο μας. Είμαστε μια νέα ομάδα με φοβερούς προπονητές, η πιο νεανική κατ' επιλογή μας στην κατηγορία. Θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Πρόσφατα βρέθηκα με έναν πρόεδρο άλλης ομάδας και μου είπε κάτι που το έχω κρατήσει. «Σας παρακολουθώ πολλά χρόνια και μου βγάζετε μια υγεία ως ομάδας». Αυτό είναι κάτι που εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα ίσως να μην το έχουμε αντιληφθεί καλά αλλά είναι πραγματικότητα».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018 23:17
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ο Όμιλος ντέρμπι με το καλημέρα με Φωστήρα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περνάει από την Βόννη

Ο δρόμος για το Final-4 του BCL περ…

16 Απρ 2024 ΓΣ Περιστερίου

Ήττα από Ορφέα

Ήττα από Ορφέα

15 Απρ 2024 Ανθούπολη

Χάνει έδαφος

Χάνει έδαφος

15 Απρ 2024 Φοίνικας

Δεν...ξέμπλεξε!

Δεν...ξέμπλεξε!

14 Απρ 2024 ΑΟ Περιστερίου

Τρίτη σερί απώλεια

Τρίτη σερί απώλεια

14 Απρ 2024 Κηπούπολη

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας