Τελευταία ενημέρωση 02:20, 18 Απρ 2024

Fentagin:«Ο ΓΣΠ δεν είναι σκαλί για προσωπικές φιλοδοξίες»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

H παραίτηση του Νίκου Αναστασόπουλου από τη διοίκηση του ΓΣΠ «προκάλεσε» μια μακροσκελή ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων οι οποίοι  εξάρουν την προσφορά του παραιτηθέντα στον σύλλογο και  κάνουν αναφορά στον Ερασιτέχνη «ΓουΣουΠου».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθούμε στο ποιος είναι ο Νικόλας ο Αναστασόπουλος, σχεδόν όλοι όσοι πλαισιώνουν από κάθε πλευρά αυτόν τον σύλλογο ξέρουν... Και όσοι αγνοούν μπορούν να μάθουν πολύ εύκολα. Τα 20 περίπου χρόνια άλλωστε, που υπηρετεί τον σύλλογο, μιλάνε από μόνα τους και δεν μας αφήνουν το περιθώριο να κάνουμε τον συνήγορό του. Εδώ όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε δημοσίως ένα πράμα...Ήταν μέσα στους λίγους ανθρώπους,μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού,που όταν ο σύλλογος κινδύνευε να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ το καλοκαίρι του 2003 , έκατσε στο τραπέζι με τους εκατοντάδες οργανωμένους οπαδούς αλλά και τους απλούς φιλάθλους, για να σώσουν το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ιστορία που κουβαλάει , από την ολοκληρωτική του διάλυση!!!

Στο σημείο αυτο θα θέλαμε να τονίσουμε πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε άδικοι ,ούτε "αχάριστοι", ίσως στο μυαλό κάποιων...ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ!!! Και αν ποτέ φάνηκε κάτι τέτοιο, ήταν αποκλειστικό αποτέλεσμα της ανιδιοτελούς αγάπης που έχουμε για τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.Όπως δεν ξεχνάμε φυσικά και αρκετές σημαντικές κινήσεις, αλλά και παρεμβάσεις στο κομμάτι του ερασιτέχνη,με την τάξη που μπήκε αυτά τα χρόνια. Όμως όσο και να προσπαθούμε να τα βάλουμε "κάτω από το χαλί" ,καιρό τώρα,είναι ολοφάνερο πλέον πως ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ του συλλόγου,δηλαδή ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ,χωλαίνει σε διάφορα επίπεδα... Άλλοτε σε μικρά και σε λιγότερο σημαντικά και άλλες φορές σε μεγάλα και σε σοβαρά!!!

Η παραίτηση του Ν.Αναστασόπουλου καθώς και τα όσα ανέφερε, ήρθαν για να προστεθούν σε μια λίστα με πάρα πολλά λάθη που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι του ερασιτέχνη και φυσικά να συμπληρώσει άλλες 3 παραιτήσεις ανθρώπων του Δ.Σ. ,τους τελευταίους 2 μήνες μόλις. Τι πραγματικά συμβαίνει όμως στον ερασιτέχνη, όταν την ίδια στιγμή η επερχόμενη ΚΑΕ λειτουργεί σαν παράδειγμα προς μίμηση ,σε όλους τους τομείς και ενώ η διαχείριση λαμβάνει χώρα από το ίδιο σχεδόν προεδρείο??? Κατά την άποψη μας οφείλεται σε δύο βασικά σκέλη. Το πρώτο είναι ,πως ένας ερασιτέχνης δεν μπορεί να λειτουργεί σαν μια ανώνυμη εταιρεία που κινείται αποκλειστικά και μόνο στην λογική χρήματα- αποτελέσματα, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τον ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ο οποίος θα πρέπει να συνδυάζεται με την γνώση αλλά και την εμπειρία πάνω στην φιλοσοφία και την κουλτούρα της ΠΟΛΗΣ μας, για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους αλλά και των αξιών που πρεσβεύει αυτός ο σύλλογος.Πως θα μπορούσε να είναι άλλωστε όταν έχεις να κάνεις με μικρά παιδιά???

Το δεύτερο σκέλος έχει να κάνει με την επιλογή των ανθρώπων σε καίριες θέσεις. Είναι δεδομένο πως σε συγκεκριμένα τμήματα αποδείχτηκε πως κάποιοι άνθρωποι έβαλαν την προσωπική τους καριέρα ή την προβολή τους στην πολιτική ,πολύ πιο πάνω από το συμφέρον του συλλόγου, εκδηλώνοντας άκρως προσβλητικές συμπεριφορές και πρακτικές, τόσο προς τη ιστορία του συλλόγου ,όσο και προς τον κόσμο που τον ακολουθεί παντού πιστά...Δεν μπορούμε ούτε καν να αναφερθούμε δημόσια στα συγκεκριμένα γεγονότα από ΝΤΡΟΠΗ και μόνο!!!


Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα να κρίνονται εκ του αποτελέσματος,εάν σας φαίνονται παράλογα τα παραπάνω ,ως εντελώς καταστροφικοί και επικίνδυνοι για το μέλλον των συγκεκριμένων ακαδημιών και των παιδιών που αγωνίζονται και τιμάν τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ...


Τονίζουμε ΕΝΤΟΝΑ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ πως ο σύλλογος δεν είναι σκαλάκι για οποιεσδήποτε προσωπικές φιλοδοξίες και πολύ περισσότερο για προσωπικές προβολές στην πολιτική ζωή του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και όχι μόνο...

Όσοι εμπλέκονται με την πολιτική δεν μπορούν εκ των πραγμάτων να έχουν θέση στην διοίκηση-ας βοηθήσουν αλλιώς αν αγαπάνε το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ- αφενός γιατί έχουν συμφέροντα και πολλές φορές "δεμένα χέρια", αφετέρου γιατί όπως έδειξε η ιστορία δεν κατάφεραν τίποτα, ούτε καν από την δημοτική αρχή στην οποία ανήκουν ....

Τρανταχτό παράδειγμα το κολυμβητήριο του Λόφου που δεν πήρε ποτέ η υδατοσφαίριση παρόλο που ανέβηκε Α1 ,καθώς επίσης και οι ώρες / διαδρομές στο κολυμβητήριο της Χωράφας για πόλο και κολύμβηση.

Δεν θα αναφερθούμε ακόμα σε πρόσωπα και γεγονότα, αλλά υποσχόμαστε να το κάνουμε στο μέλλον σε περίπτωση που η κατάσταση συνεχίσει ως έχει και δεν αλλάξει σύντομα..


ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ευελπιστούμε η παρούσα ανακοίνωση να αποτελέσει υγιή προβληματισμό για κάποιους και όχι αιτία εσωτερικού σπαραγμού λόγω του εγωισμού που έχουν. Σε περίπτωση που αναζητήσουν ανοιχτό διάλογο με όλα τα μέλη του συλλόγου(γενική συνέλευση), είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε με προτάσεις και πράξεις...Όπως άλλωστε υποσχεθήκαμε δημόσια ,πριν 2 χρόνια, πως θα κάναμε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ και ας μας έβαλαν με το έτσι θέλω στο ράφι...

Υγ1: Η ΙΣΤΟΡΙΑ δεν ξαναγράφεται... ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ και συνεχίζει να μεγαλώνει, με καθένα από εμάς να αποτελεί ΙΣΟΤΙΜΑ κομμάτι της!!!

Υγ2: Σας είπαμε δεν "μαθαίνουμε" πλέον...ΞΕΡΟΥΜΕ....και περιμένουμε από κάποιους που καταχρηστικά βαστάνε θέσεις, να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να πράξουν μόνοι τους το αυτονόητο.Αν και το βλέπουμε κομματάκι δύσκολο καθώς η πολιτική τους έχει κάνει σκληρόπετσους!!!

Με σεβασμό προς την ΙΣΤΟΡΙΑ και τις ΑΞΙΕΣ του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πάρτυ που δεν «έλεγε» να τελειώσει από τους Fentagin! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας