Τελευταία ενημέρωση 10:24, 19 Απρ 2024

Η λαμπρή γιορτή των γυναικών του Ατρόμητου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τη μεγάλη δυναμική του ως ένα υγιή κύτταρο της οικογένειας του Ατρόμητου ανέδειξε το Γυναικείο Τμήμα ποδοσφαίρου που έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μια λαμπρή εκδήλωση που έγινε σε αίθουσα δεξιώσεων στο Ίλιον.

Με οικοδεσπότες την «ψυχή» του Τμήματος Στέλλα Μουζάκη και τους Τάσο Τράγο, Γιώργο Κουκουλόπουλο, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά με καλό φαί, βραβεύσεις και χορό. Παρέστησαν ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Καούκης, ο  Υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος και Υπεύθυνος Ασφαλείας του ΓΣ Περιστερίου Μανώλης Τσαγκιώτης, ο Υποψήφιος Περισφερειακός Σύμβουλος Δημήτρης Μουλιάτος. Ακόμη ο πρώην πρόεδρος του Ατρόμητου Βασίλης Τσίκος, οι κ.κ. Ασημακόπουλος, Μερεντίνης. Οι υποψήφιες δημοτικοί/διαμερισματικοί σύμβουλοι κυρίες Σπυροπούλου, Δραμισιώτη, Κατσανού, Ιατροπούλου.

Ο σκάουτερ της Εθνικής Ομάδας Ανδρών Σταμάτης Αντωνίου, οι χορηγοί του τμήματος Γιώργος Κουφόπουλος, Παύλος Μακρής, ο γιατρός του τμήματος Αντώνης Λεμονής, ο γιος του αείμνηστου Γιάννη Παθιακάκη Γιώργος, οι επιχειρηματίες κ.κ. Ρεντζιλάς, Γαρτζολάκης, Βορύλλας, Αργυρόπουλος,  οι δημοσιογράφοι Γιώργος Κουτσούμπας, Κυριάκος Νταμαδάκης, Δημήτρης Κριτής.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους: Ανδρέα Παχατουρίδη, Αντώνη Λεμονή, Καλομοίρα Κοντομίχη, Παύλο Μακρή, Γιώργο Κουφόπουλο, Χριστίνα Παθιακάκη, Εύα Καλδή, Φάτα Σάλκουνιτς, Δημήτρη Κριτή.

Η Στέλλα Μουζάκη ευχαριστεί θερμά το κέντρο «Λευκονόη» και τον επιχειρηματία Σωτήρη Λαδιά για την άψογη εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων.


 
 
 
Στέλλα Μουζάκη, Γιώργος Πατούλης, Βασίλης Τσίκος
 

Τα κορίτσια του Ατρόμητου πλαισιώνουν τον Υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Μανώλη Τσαγκιώτη (καθιστός ανάμεσα σε Άκη Λιγνό, Βασίλη Ανεστόπουλο) αλλά και τον πρώην πρόεδρο του Ατρόμητου Βασίλη Τσίκο.

 

Στέλλα Μουζάκη και Γιώργος Κουκουλόπουλος, άψογοι οικοδεσπότες

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Ιανουάριος 2019 17:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Aπίστευτο! Έστειλαν τον Κουλούρη στην Ελπίδων! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας